Sunday, June 3, 2012

assalamualaikum...

semuanya tamat disini...terlalu banyak kenangan dengan Bicara Amani. sampai hati tak rela nak membukanya.. maafkan saya.. its over.

11 comments:

delarocha said...

kenapa ni?

cempaka_kasih said...

salam...wahai kasihku azwa amani...jgn berhenti disini... bukankah saudari pernah coretkan pesanan..tentang ujian... ALLAH rindu azwa amani...jadi ALLAH hantar ujian untuk azwa amani sbb ALLAH nak dengar rintihan azwa amani....jgn la kamu berputus asa dgn perjuangan dakwah dan perkongsian ilmu kamu dgn pembaca2 kamu...azwa amani...segala coretan awk telah buat saya bersemangat untuk berhijrah...tidakkah dirimu kasihani diriku jika dirimu berlalu begitu sahaja sedangkan diriku memerlukan sahabat HAWA sepertimu untuk diriku bangun semula setelah tersungkur di alam kejahilan...

Zul Fattah said...

betul apa yg cempaka kasih cakap tu amani.. dulu awak lah yg slalu banyak tinggalkan komen2 nasihat kat blog saya.. Saya berubah kerana Allah.. atas dorongan kawan2.. dan awak Amani adalah kawan saya..

Mungkin kita rasa diri kita berat masa ni.. "kenapa Allah uji aku begini?" mungkin itu yg bermain di pikiran Amani.. tapi ingatlah Amani..

Kita berdoa kat Allah utk dikuatkan semangat.. Dalam menjadi seorang yg kuat semangat, ujian inilah yg Amani terpaksa lalui. Ingatlah Amani, Allah itu Maha Adil,!!

klau ada masalah utk dikongsi.. saya sedia mendengarnya.. Sabarya Sahabat!!

Muslimin Ibnu Hassan said...

Teruskan perjuangan amani.. jgn berhenti sesuatu perkara yg baik kerana kesedihan kita pada manusia.. Dimana Allah jika kita hanya membuat perkara yg baik kerana manusia.. Jadi, teruskan berdakwah walaupun seluruh makhluk kt dunia ni membenci kita.. igtlah dan yakinlah, Allah xbenci hambaNya.. Doa banyak2..

azwa amani said...

cempaka kasih : subhanaAllah,.. terima kasih ukhti, insyaAllah, amani betul2 rasa down sgt2 buat masa sekrg ni... mungkin makan masa sikit untuk kembali...semoga Allah memperkuatkan hati..

azwa amani said...

zul : insyaAllah, ada masa amani akan share ngan zul ye.. thanks a lot friends... mungkin amani rasa ini pengakhiran untuk sesuatu, tapi sebenarnya ia adalah permulaan untuk yg baru.. semoga Allah menjagaku..

cuba untuk ketawa dalam duka bila baca komen2 semangat mcm ni.. terima kasih sentiasa ada disisi saat jatuh..

azwa amani said...

ammar : terima kasih untuk pesanan dan segalanya. hanya Allah mampu membalas

cempaka_kasih said...

janji ya amani....:(...sebab nomi memang memerlukan sahabat2 atau teman yg boleh memperkuatkn lagi perjuangan dlm diri nomi utk kmbali kejalan ALLAH...:(...

azwa amani said...

nomi : insyaAllah, tapi bagi sikit ye syg.. amani pun ada hati ada rasa sedih, perlukan masa untuk renovate hati semula.. maaf kalau masa yg amani ambil lama... insyaAllah, amani akan cuba kuatkan

Nora_Aniza said...

kesian kat blog,,dia tak bersalah... :p

nabByla said...

apa yg terjadi ?? sabar2. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...