Wednesday, May 4, 2011



assalamualaikum semua....

selawat dan salam kepada junjungan besar NabI MUhammad SAW....
syukur Alhamdullilah, masih diberikan nikmat menghirup udara yang sesunguhnya milik Sang Pemilik Alam.....

entry relaks jer hari ini okey....amani just nak cerita pasal aktiviti malam tadi...Malam Lebih Sedetik....dengar tajuk malam jer, dah macam sayu jer kan...hehehehhe...memang sayu, memang sedih, tapi, itulah yang harus kami lalui sebagai Jawatankuasa Mahasiswa Kolej (JMK)...malam untuk kita 29 orang bersama bergelak ketawa...namun, diri ini yakin, dalam gelak ketawa, tetapi di dalam hati kita, menangis, merintih dan sayu dengan perpisahan yang bakal kita hadapi beberapa minggu sahaja lagi...

setiap orang kena bawa hadiah....sape tak bawa, tak boleh masuk..nasib baik amani sempat beli hadiah masa keluar dengan kakteh kat Jusco...huhuhuhu...comel sangat hadiah tuu....

makan pun best...abang riey (klik lahhh) yang makan depan amani terkejut tengok amani makan tak berenti...hehehehehe, tak terasa mulut tengah mengunyah sebab tangan dok asyik menaip mesej kat abang...huhuhuhuhu...

mase makan jugak, ade yang buat persembahan, buat lakonan...main game....huhuhuhu..lawak jer dorang ni sumerr...sabor jela....agak-agak amani nyanyi tak malam tadi ???????...cer teka... cer teka.....huhuhu...saje jer kan...nyanyi, tapi backup singer jerr...suara tak sedap..malu eh nak nyanyi...
toek ngn Onichan nyanyi...lagu paling comel...okeyy, mekasih sebab ditujukan pada amani...huhuhu

lepastu, kami buka hadiah same2....Abang Wak dapat hadiah amani,...amani dapat hadiah daripada Mek Sue....comel sangat....tengs mek sue (klik jugak kat sini)......
sue suruh letak gambar die dalam BICARA AMANI...okey sue...DONE

next, lepas bukak hadiah masing-masing, kami main game Katak....yewwww..katak...huhuhu..first time amani main game ni....yang kelakarnyerr...lepas si Toek terangkan macam mana nak men, still lagi ade yg tak faham, pastu bila buat silap, kami semua gelak lah.....kelakar lahhh....abang Fizan (klik sini) ngan kak wahida.(sini pun boleh klik)..confident jerr..lucu lah korang...amani main sampai pertengahan jalan jerr, pastu otak jammed...banyak sangat nak kena ingat..huhuhuhu...

kepada partner ku....Kak Fatin (klik lagi..) dan kak Hala (klik lah lagi ). terima kasih banyak2 atas segala tunjuk ajar selama ini.....sayang kalian semua....

tu jer kot yang amani nak cter....huhuhuhu..nanti amani cter lagi tuk next dinner yerr...dekat Restoren Nelayan.....yeeeeeehhh..sape nak ikut Jom........abang.klik jugakk.jangan jeles dengan adik yerrrr.....nak makan banyak2....takdelah...gurau sajerr...dengan YDP KHAR....huhuhu..abang syam...abang jgn jeles dengan gambar ni..nanti biler dah jumpe, adik ambil gambar banyak2 dengan abang yerrr :)

i love JMK KHAR

sumer dapat frame ni....huhuhu..kalau nak tengok besar...sila klik..amani kat bunge tuuu....

P/s : fuhhhhh..siap satu entry.....kepada Encik Anugerah Allah....nak balik Klate tu hati2 tauu.....nanti dah sampai Klate, kalau free tu. mesej jer ok......take care....

4 comments:

Tukang Tulis said...

amboi... mkn kat restoran nelayan ek?? bkn main lg dia.. huhu.. JMK KHAR terbaekkk!!!! =DDD

azwa amani said...

abg :..huhuhuhuhu...a;ah kat nelayan...sila jgn jeles yerr..alah..mak masak lagi best...huhuhuhu

erika nuris said...

hehhehe..tenkiu awin cayunk..jaga bear n bekas tu baik2 ye..walau bukan smahal mana..but benda tu su suka sgt,,,that why la su bg..:)

azwa amani said...

sue : huhuhuhu..wlecme...terima kasih ..hadiah tu cute sangat....awin suka jugakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...