Saturday, May 7, 2011

entry dalam perjalanan balik kg...



assalamualaikum semua....
entry khas, cepat dah muktahir....huhuhuhuhuhu...
amani sedang update blog di dalam Dunkin Donut dekat terminal 1 seremban ni....hohohohoho...
baru sampai seremban,..tapi dah terlepas bas...so kena tunggu cousin ambil...

sebelum tu ape lagi...sempat lah main tenet kejap...
tapi tak seronok sangat, sebab abang amani tengah sedih.....

wahai kekandaku yang tercinta,...
adik faham apa yang abang hadapi sepanjang 23 tahun ni....
sabarlah...itu semua ada hikmahnya juga....
ada cerita disebalik apa yang Allah sedang rencanakan ni,...
sabar yer .......

adik pun merasakan apa yang abang rasa....
percayalah...janji-jani Allah itu benar,,,
bagi sesiapa yang bersabar dan memohon kepadaNya...pasti akan dikurniakan...
sedikit sahaja kesusahan yang tinggal...
lepas ini, kita jaga baik-baik, dan jangan biarkan sesiapa menganggu hubungn adik beradik kita lagi.....


dan yang paling penting....abang segala-segalanya untuk adik sekarang....
abang penguat adik...
adik sayang semua....along, abang wan, alang, dan ateh....
insyaAllah, kita pasti bertemu jua nanti....



adik sayang abang...

p/s : kepada kalian yang punya nikmat kasih sayang ibu bapa, dan saudara adik beradik..bersykurlah....jagalah hubungn sebaiknya,...kerana kehilangan mereka tiada yang dapat mengantikannya.....percayalah... :)

9 comments:

Tukang Tulis said...

T_T...

azwa amani said...

isshh..org dah kate..takmo sedih2..... :)

Tukang Tulis said...

:')... i love my sister too... <3

azwa amani said...

mcm tu lah...jagna sedih2 lagi tauuuu...

cucu umie said...

betol tu..sabar itu separuh dripada iman dan sudah pasti akan ad hikmhnya nty..semoga ukhwah yg terjalin akan terus berkekalan incya-Allah..

liyana said...

like this entry so much..
nikmat yg amat bernilai ade family yg bahagia..jgn sia2kn..

MataHati @ MH said...

whatever, selamat bersatu kembali dgn adik-beradik tersayang.. :)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Amy Syaquena said...

sorry dear akak pun dah jarang singgah sini , akak ajrang online dah..bw pun mane yang sempat je..jaga diri ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...