Sunday, May 29, 2011

YOU'RE BEAUTIFUL...



assalamualaikum semua....

huhuhuhuhu..entry saja-saja....amani dah habis tengok you're beautiful selepas di suruh oleh kak illya my ex-roomate, dan housemate, shira dan sue.....tapi apasal korang tengok nangis-nangis...i tengok relaks jerrr...

tapi citer ni best lahhh....huhuhu kiut jer Go Mi Nam...tapi watak yang paling amani suka ialah Kang shin woo...walau dia bukan hero..amani tetap suka dia....sebab dia Cool sangat...amani suka lelaki mcam tu. warmly and softly....huhuhuhu :)

tadaaaaaa..kang shin woo... :)

best.... :) tapi ni jela amani tengok...malas nak tengok banyak2 kali...sementara tengah cuti ni dok tengok movie hehehehe..okey...nak makan....keje tak siap lagi....bye....kamsahamida... :)

5 comments:

Hans said...

lama xlayan filem or drama korea dgn jepun

fitrah said...

la baru nak tengok ke???mmg best..fit pun suka kang shin woo..rasa sweet je..watak dia cool mcm watak heo kedua dlm boy over flower...

whitecappuccino said...

Akak dah tengok citer ni..memang best!!

BudaK KeciK said...

best cete tu..waaa!!! FLY ME TO THE MOONNN

Tukang Tulis said...

lepas you're beautiful tu nk tgk cite korea ape pulak ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...