Monday, August 22, 2011

sedih + happy = 21 ogos 2011


assalamualaikum semua...entry santai jer hari ini, sebab ada keje yang ingin dibuat... amani minta maaf sebab amani tak dapat nak ke blog sape-sape pun.. just dua tiga blog jer amani dapat singgah dalam satu hari.. maaf yer kawan-kawan...

amani just nak ceritakan 2 benda yang berlaku. simple jer cerita ni, sebab amani akan update panjang sikit tentang cerita ni masa 26 ogos nanti.. kenapa dengan 26 ogos, hah...tunggu jela...okey...


firstly amani punya handphone kena curi dengan penyeluk saku di dalam komuter dalam koc wanita kat stesen bank negara.. so, sape-sape yang naik komuter even dalam koc wanita, please beware okeyy.. jangan rasa selamat walau kita ada dalam koc wanita...

semalam juga sampai jer kat bilik, kawan-kawan amani hadiahkan si gigi dua untuk amani...so sweet sangat dorang and si gigi dua tu cute sangat-sangat.... hehehe... sedih tauu, tapi dorang buat surprise tu, rasa macam nak nagis gembira pula...


thanks to ayah and ibu yang redakan perasaan masa handphone hilang.. thanks to my lovely kakteh, and my love and sweetest sisters, along, angah, achik, ateh and usu... uda sedih sangat, tapi best semalam..hehehehe...


thanks to semua yang bagi cool kan perasaan......
okeyy..ade keje sikit...as-salam..selamat berpuasa...

rezeki Allah itu ada yang datang ada yang pergi.... segalanyaku redha sepenuh hati...

9 comments:

ieda said...

aduh sedihnya .. sure banyak no tel kawan2 kan .. huhuh kalau akak memang sedih sgt2 sbb dlm hp kita tuu banyak no yg penting2 ..

x perlah amani .. dugaan allah mgkin rejeki lebih lagi lps nie .. aminnnnnnnn

CintaZulaikha said...

siannya, naseb baik ada si gg 2 sbg pengganti diri..cumey, da ada nama tak tu?

blog_cantik.sihat. said...

allah berhak ambik dan bagi apa saja.. :)

cart kartika said...

kesiannye hp ilang.. xpla, dah ganti ngn rabit tu.. ^^

BudaK KeciK (BK) said...

uda... jangan sedih lagi ye sayang... ad hikmah apa yang berlaku..<3

ezne ezureen rashid said...

waaaaa tensyennya hp hilangggg.. ='( sedih2.. anyway.. be strong :)

Muslimin Ibnu Hassan said...

Ana bersimpati namun ada hikmah yg kita tidak tahu. Jd bersabar byk2, nti ada duit, beli yg baru yee.. Wat mase ni fokus sal study dulu ok.. Jaga rabbit elok2. ntu kena curi plak..

Amy Syaquena said...

alahai siannya adik , sabar ye dik..chill ok dah dapat gigi 2 tue..x sempat akak nak aksi dah ada orang yang kasi..

Nurul Haslinda Binti Mohd Saad said...

1 yang pergi ALLAH swt telah gantikan kepada kamu yang baru kepada kita.....si gg 2.. lagi comey kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...