Tuesday, March 8, 2011

bestkan kalau ade orang jeles.....

assalamualaikum semua....

wahhhh..harini adalah hari yang ceria buat cik amani......happy tauu sebab ade orang tu cemburu....huhuhuhuhu....
selalunyer cik amani yang cemburu dengan dia, tapi semalam, malam tadi, pagi tadi....org tu cemburu dengan cik amani.....

katanya, cik amani tak tulis pun pasal die lagi dalam blog ni.......mse akhil hayy datang pun, sebenarnyer org tu buat surprise kat cik amani, tapi cik amani tak citer pun..........lagi...cik amani citer jumpe kawan blogger kat kolej, tapi takde pun selitkan citer pasal die....

huhuhuhuhu..cik amani menaip entry ini dengan senyuman...ape tak nyerrr...seronok kan ade org jeles....bukan ape. kalau jeles tu, tanda sayang........bukan selalu die berperangai macam tu..lately ni jerr.......alalalalalala..sian die yerr...

tak mau jeles2 lagi ek.... siapakah gerangan org yang jeles tuu???,....sape lagi kalau bukan encik Anugerah.....

huhuhuhu...sedih die cik amani tak cerita pasal die.....errmmm..semalam, cik amani ade bagi die karikatur gambar kami...sebenarnyer, cik amani tak pernah terlintas pun nak buat benda tu, tapi kawan cik amani yang suruh, so..cik amani try2 lah gi tempah karikatur tu kat kartunis......
2 hari baru siap tau....mase nak bagi tuuuuu, cik amani takut jugak, kalau-kalau die tak terima,...
tapi biler tengok dia bukak and senyum, lega rasa hati.....

cantik karikatur tuuuuuuuuuuu....biler cik amani tengok, rasa macam nak buat muka depan kat kawin jerr........selalunyer zaman sekarang org letak gambar betul kan...cik amani rase nak letak gambar kartun tuuu...sweet jerrr....macma kad raye plak...hehehehehehe......emcik, kalau setuju, kiter guna gambar tu jela kat kad kawin nanti yerrr....nampak sempoi sikit....


p/s : ..harapnyer dengan adanya entry ni, encik tak rase jeles lagi ea........semalam masa cik amani nak bagi gambar tu kan....encik baru habis kelas memasak, cikgu Kimia pandai masak....huhuhu...die bagi cik amani pizza, ...sedap lah jugak..boleh bukak restoren...uhuhu...nanti cik amani nak cheese kek boleh tak??????....

8 comments:

Ammar Syaifulislam said...

em myb en anugerah Allah tercabar sb 2 die jeles kot. pape pn jaga die sebaik mgkn

azwa_amani said...

huhuhuhu...ape yg tercabar nyerrrr???...yerr awak pun jaga lah saye sebaiknyer yerrr :)

nanakimie said...

hehe..sweet!chantek gambar tuh:)hope epy slalu 4 both of u:)

Amanie Ashraff said...

wuwuwuwuu untungnya pandai masak :)

azwa_amani said...

nana : aminnnnn ya Allah..doakan yang terbaik yer dear...lama tak ym kan...mesej2 lah kalau nana free tauu

azwa_amani said...

amani : huhuhu..memng untuk sbab dapat kumpul berat badan..huhuhu

fitrah said...

cantiknya karikatur tu

azwa_amani said...

fitrah : terima kasih yerrr...huhuhu :)..org lain yang lukis..bukan amani lukis tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...