Thursday, March 3, 2011

satu pertemuan...

as-salam semua.......

aLHAMDULLILAH...program pesta buku berjalan dengan lancar dengan kerjasama semua pihak...cik amani ni kena mneyelaraskan keselamatan, kebajikan dan kebersihan sepanjang program...so..secara tidak langsungnya, cik amani terlibat dengan penjagaan keselamatan VIP....

malam tadi...VIp kami pasangan 'semanis kurma'...sweet sangat ustazah dan ustaz ni....
almaklumlah.bila dah femes dan kehadiran yang jarang-jarang...so..ramai lah penghuni yang ingin mengambil gambar...cik amani ni dah lah kecil jer org nyerrr..nak tahan dorg dari serbu pasangan ni..memang susah sangat....tapi syukur...Allah bagi kudrat tuk tempuh segalanya....

insyaALlah..malam ni akan ada juga artis yang tidak kurang hebatnya...dari kumpulan Rabbani...
sudahlah mereka tu ramai....harapnya malam ni berjalan dengan lancar....

pertemuan dengan ustazah sangat membawa seribu makna...kerana dia adalah salah seorg idola dan model bagi cik amani.............

oh...terlupa plak...satu pertemuan yang tidak di jangka juga...cik amani dapat berjumpa dengan rakan blogger...huhuhu..sebenarnya, dah lama terserempak dnegan dia..tapinyerrr...cik amani not sure org tu betul atau tak...so...takut nak tegur....tapi malam tadi..beranikan je diri...............takut nanti dikatakan sombong pula.....

secara kebetulan...sahabat blogger ni rakan kepada Onichan (kakak) Cik amani......cik amani tengah borak dgn Onichan..sahabat blogger ni pun brdiri sebelah ONichan...cik amani ambil peluang tegur...

"sory yer tanya..ade blog tak??"
...tertanya dalam hati... (patutkah keluarkan soalan ni..hehehe)..

hampa nak tahu die jawab ape..

"ade...bloK dua.. "..(BLOK 2 UNTUK PELAJAR LELAKI DI khar, UPSI)

malu kot cik time tu...ONichan pulk men2 kan cik amani jugak...last2...cik amani diam jerlah...hehehe...betul lah kot org nyer tuuuu......sampai di situ sahaja pertemuan kami.......insyaAllah...kalau terserempak tu..tegur2 jelah macam tegur kat shoutbox ek...

p/s : ni lah sahabat blogger yang cik amani jmpe tuuu ..PENCARI QURRATUAIN..korg berkenalan lah dgn die jugakkk..mane tahu..kalau terserempak dgn die...korg tanya.. " ade blog tak?">.hehehe. :)

4 comments:

Pendapat Syah said...

salam... tak nak komen apa2...haha

azwa_amani said...

huhuhuhu.. : ohh yekr..baguslah :)

DuniakuAbstrak said...

"ade BLog tak?"

dah macam bahasa kod puLak..hehe

peGuaM_BiSaYa said...

nnt kite jumpe ea...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...