Tuesday, March 1, 2011

kenapa gadis melayu minat lelaki korea

assalamualaikum ..

cik amani ni sebenarnyer dah mengantuk...tapi nak kena siapkan sikit lagi assingment ni...tak nak lah kawan-kawan bising sebab tak dapat hantar assingment masa dorg mintak...cik amani ni kan busy, takut pula kalau orang tak faham keadaan kita kan...so...sudah cuba yang terbaikk....

cik amani nak hilangkan mengantuk, bukak kejap cerita...sekali tengok dalam list movie tu...semuanya cerita korea...teringat plak something yang selalu belegar dalam pikiran...
"kenapa gadis melayu minat sangat kat lelaki Korea...??? ""

kenapa??..kenapa??...kawan 2 cik amani boleh tengok cerita korea sehari suntuk...habaq mai kat cek sikit... :)...

ini namanya sang hujan...hehehe..rain....first time tgok cerita korea, fulll house...kakteh bawak balik mase cuti sem ..time tu cik amani dok hostel, form 4 kott

kwan sang woo kot namanya...tak kenal sangat...cam muka jerrr


hah....nak tahu tak sape yang cik amani paling suke kalau hero korea ni....scroll bawah..jeng..jeng jeng...huhu
*
*
*
*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-

--
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-

-
-
-
--







------

-
-
-
-
-

--

--
-

-
-
--

--
-
-

--

--

-
tadaaaa...kim sung soo...


dalam full house ade jugak die berlakon..hero no 2......pastu dalam stained glass... and the lawyerrrr...

cik amani minat sangat kat die...die sorg jelahhh...yang lain tu bese2 jerrr

ni satu lagi pic paling suka....



8 comments:

farhana_acimek3 said...

hamboi2..ahahhahaha shuke2

azwa_amani said...

nana : hohohohoho :)

nanakimie said...

kta suka ngk puwe korea jew:)comey2...hehe...laki xde yg kenal pun..

Enchik Seseorang said...

CIK AMANI.

jadi apa reason sebenarnya remaja perempuan melayu di Msia khususnya memeinati pelakon Korea?

try bacaentri cik amani kat atas.. nak tau sebab musababnyer?

kalau ada beberapa faktor, mungkin remaja lelaki Msia boleh belajar dn meningkatkan mutu penampilan mereka bukan?

azwa_amani said...

nanakimie : ...huhuhuhu..yeke..comey lah sebab nyer ek???

azwa_amani said...

encik seseorg : errmmm..mungkin di dalam cerita korea tu...hero nyer romantik...kalau cik amani lahhh...cik amani suka org yang cool jerr..ape2 die sangat cool, x cepat marah dan sangat tenang....itu first, kedua, mungkin sebab dorg ni segak..pandai jaga penampilan, bersih dan kemas,....cute pun ade sikit lah..tapi bagi cik amani..muka dan penampilan tu tak penting, tapi karakter diri yang penting....ohhh..adekah cik amani sudah menjwab persoalan encik seseorg ...hehehehe...

Lagenda Buaya said...

ape yg best pasal lelaki korea??lelaki melayu lagi better kot.ha3

azwa_amani said...

LAGENDA BUAYA : yerrrr..amani setuju...itulah lelaki pilihanku...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...