Wednesday, November 2, 2011

aku tak bodoh

siapa dah tengok filem ni??
siapa belum boleh tengok disini


bagi amani, filem ni baik sangat-sangat banding dengan filem yang mengeksploitasikan wanita..
jauh dalam sudut hati, amani sedih tengok filem ni,..
insyaAllah, amani bercita-cita untuk further study tahun hadapan dalam psikologi keluarga dan anak, dan filem ni amani jadikan sebagai 1 daripada motivasi amani... i'll keep my promise...insyaAllah..

aku juga datang dari keluarga yang berantakan,.. tapi tak semua anak yang punya masalah keluarga hancur kan??.. semuanya terletak pada orang disekeliling mereka untuk melihat kelebihan, dan bukan kekurangan

13 comments:

erika nuris said...

su pown da tgk citer nie...:)

Hazwan Arif said...

yup..betol..citer tu sgt best.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

nadh ta tgk lagi.

Cahaya Muktamad Dengan Allah said...

dalam lucu-lucu, ada pengajaran.
*scene pegang tangan pun boleh mengandung tu sangat kelakar

JIJI YU said...

jap aku donlot

azwa amani said...

jiji.. : donlod, jgn x dnlod, dah tgk nnti leh lah bgtau amani :)

Solihin Zubir said...

tak pernah tgok lagi...

hantu kak limah yg top tu pun sy xtngok lagi.. hahaha..

mamaijat said...

.....sangat setuju,bahawasenye..x semestinya anak2 dari kuarga yang pecah belah atau kucar kacir akan hanyut atau x berjaya...
insyaallah..Tuhan berikan mereka akal.....berfikir dengan waras..dan jangan jadikan alasan untuk tidak maju...dan berjaya...

Puteri Iqa Izyan said...

tengok jugak cite ni.

byk pengajaran yg boleh kita ambil drpd cerita ni =D

aNaYaNa said...

gudluck amani..
semuanya terletak pada iman kita..

nanakimie said...

tak penah pun ngk..hehe...lama dah ceta neh kan?nana malas nak ngk ^-^ dok download ceta tp xngk...hehe..

Faaein Talip Roy said...

best!.. filem melayu pertama sy tengok kat wayang.. tengok dengan family.. ^^,

The Bahiyah Rahman said...

saya tgk! banyak mesej kan..best...
realiti kehidupan sekarang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...