Tuesday, November 1, 2011

jawab tag sinar raudah

Assalamualaikum semua.... semoga sihat-sihat selalu dan dalam lindungan kasih sayang Allah...masa permulaan blogging, ramai kawan-kawan blogger tag untuk jawab soalan, motifnya untuk saling kenal mengenali antara 1 sama lain...dan malam ni, amani dapat tag daripada kakak amani iaitu kak amy dari blog Sinar Raudah...katanya sebab nak tahu jawapan amani...dengan senyuman paling indah amani jawab....(*__________*)

* tempat yang paling seronok pernah korang pergi?
errrmm, agak susah nak jawab sebab amani jarang pergi bercuti, rasanya pangkor masa family day dulu...nak mention juga, amani nak sangat pergi cameron, tempat yang ada ladang tu...tak pernah pergi pun...wuaaaaa(T_T)

*dah mula guna gelaran blogger sejak..
sejak Julai 2010...

*selalu cerita tentang apa di blog?
selalunya amani kongsikan tentang agama dan ilmu, kadangkala cerita tentang perasaan dan apa yang berlaku dalam kehidupan :)..keep reading okey :)

*senang stress bila..
amani senang stress kalau keyakinan dalam diri kurang,..semua benda jadi tak kena, semua jadi salah, dan semuanya jadi stress..hikhikhik

*apa yang paling senang korang buat untuk hilangkan stress?
selalunya amani jauhkan diri daripada orang, tak bercakap, tak makan, tak buat satu benda pun dan cuba cari ketenangan dengan Pencipta....

*tempat yang paling di inginkan untuk birthday party?
sukanya soalan ni... nak macam dalam filem boleh tak?? hehehe, kat taman, pastu ada belon banyak-banyak, ada kek 1 slice je, pastu ada orang main gitar..

*kenapa pilih tempat tu?
best..hehee..sebab suka dan tak pernah alami...teheeee.

*hadiah yang tersayang & the best korang ialah?
jarang lah dapat hadiah, tapi yang paling special orang pernah bagi setakat ni tafsir Al-quran.. :) ..kalau tersayang tu, errmm, semua hadiah sayang, teddy, purse, keychain, meknab.. :)

*siapa pemberinya?
tafsir-kak zurin
teddy-kak amy
meknab-kawan2
purse+keychain-encik anugerah
lalalalal :)))))

*apa yang diinginkan sebenarnya untuk birthday present?
buat masa sekarang ni, amani teringin nak jubah hitam + niqab + a bouquet of tulips.. lalalalala :)

*peramah atau pemarah?
orang cakap amani tak reti marah...peramah kot,huhuhu..

kak amy...adik dah jawab dah...sekarang waktu untuk tag...siapakah mangsaku..huhuhu...sis faaeinz (Bicara lensa) laaaa..sori yer sis, :)

10 comments:

JIJI YU said...

wahaha..inchik anugerah gitu..dah pasti ek

Amy Syaquena said...

thanks dearrr...now i know what you want hehehehe..insyaallah ada rezeki nanti apa yang adik inginkan akan tercapai hanya masa saja...surprise hehehehehe....

haniaiman said...

suka dgn jawapan2 kamu..singgah kat sini jap.

azwa amani said...

jiji : insyaAllah kalau ada rezeki..

azwa amani said...

kak amy : surprise ni yg buat adik sakit jantung ni...huhuhu

MataHati @ MH said...

satu cadangan... nanti bila dah kawin boleh pi honeymoon kat cameron. siyes best sesangat. tapi jgn tersilap per gi ke cameroon pulak.. :)

Amy Syaquena said...

uish ada pulak begitu hehe...

azwa amani said...

MH : huhuhu..insyaAllah, kalau incik suami nak g..huhu..cameroon tu kat mane MH?? huhu

azwa amani said...

MH : huhuhu..insyaAllah, kalau incik suami nak g..huhu..cameroon tu kat mane MH?? huhu

Faaein Talip Roy said...

waduh2.. kenapa di tag eden aje seorang... hehehe..

inshaAllah... ada kerajinan dan idea nanti saya jawab yer..

apa2 pun thank's.. ^^

amani memang peramah.. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...