Sunday, November 20, 2011

bermula episod baru


assalamualaikum semua pembaca Bicara Amani.. maafkan amani sebab lama tak update, lepas ni pun amani susah sikit nak update blog..huhuhuhu...sebabnya sudah bermula episod baru dalam hidup.... banyak bab yang amani baru mulakan..... terlalu banyak untuk dikongsikan dalam blog, tapi pokoknya, hidup perlu sentiasa lakukan perubahan ke arah kebaikan.... kalau masih ditakuk yang lama, bila masa untuk kita mencuba dan bila masanya kita akan jadi lebih baik dari semalam?? dan paling penting dalam perubahan itu ialah keikhlasan hati...

kepada sahabat-sahabat seperjuangan, selamat menjalani praktikum... huhuhu...besok dah start, sekarang ni dah menjadi penduduk putrajaya.... haih, rindu betul kat universiti tercinta, rindu nak ke kuliah...huhuhu... :) okey lah, nak blogwalking kejap, pastu tidoqqq... daaa semua assalamualaikum...


jangan lupa wuduk, istihgfar, doa tidur, ayat kerusi dan 3 kul..... semoga dalam lindungan kasih sayang Allah..

12 comments:

delarocha said...

semoga dipermudahkan urusan amani nanti :-)

Aisyah Mawarddah said...

selamat menjalani praktikal...jaga diri elok2 kat sne. Jgn lupe jenguk kami di upsi ni

whitecappuccino said...

selamat meneruskan perjuangan semoga terus berjaya.

whitecappuccino said...

selamat meneruskan perjuangan semoga terus berjaya.

MataHati @ MH said...

pandai2 membawa diri ditempat baru..
semoga berjaya dlm apa yg dikejar

nanakimie said...

amani!nanti boleh la jumpa..hehe...dekat da tu ngan nana kat sini:)

wat praktikal memolek deh ^-^

.::: Princess MOMOY :::. said...

bakal cikgu ke nih

Solihin Zubir said...

err.. episod baru? mcm dh hampir ke alam perkahwinan ja.. ;-p

najihah sahami said...

take care amani..:)

Pondok Usang said...

waalaikummussalam.. sudah di Pjaya.. dekat la kita.. yup, walau dimana kita berada.. hidup mesti perlu diteruskan... sentiasa titipkan doa mohon kita tidak tersesat dalam perjalanan episod baru itu..

fRaMe+LenSeS said...

jaga diri tau amani. ;)

z a z a said...

good luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...