Monday, January 16, 2012

KAMI-JMK-KHAR


assalamualaikum semua sahabat-sahabat Bicara Amani. ermm, kak wahid tag kite pulak. kena jawab.. huhuhu...

1) macam mana boleh jadi JMK (jawatankuasa Mahasiswa Kolej)
-Al-kisah.. sebenarnya kiter punya mantan Exco perumahan dan perkhidmatan iaitu abg din abg syuk yang suruh ambil borang JMK. disokong pula dengan YDP JMK KHAR 09/10 iaitu abang pian.. masa mula2 kita tak mau pun, sebabnya takut x boleh bahagi masa study dan rasa tak layak jadi pemimpin mahasiswa. sampailah sekarang. tapi bila kak illya, abg riey, dan kawan-kawan yang lain bagi support, akhirnya ku hantar juga borang tu.. huhuhu...jadilah kiter exco perumahan dan perkhidmatan dengan abang atau. then kami punya biro dibubarkan dan ditukarkan port folio ke exco kebajikan dan kemasyarakatan :P

2) Ajk paling best pernah sandang.
-Ajk paling best ada 2. pertama masa jadi rakan exco, jadi logistik dan persiapan tempat untuk open day. bayangkan kiter sorang je perempuan,. dan kita jadi ketua, wuahahaha, time tu semua tekejut kiter boleh angkat 2 meja. macam lelaki. huhuhu...best.. yang kedua ialah masa jadi ketua AJK makan-makan masa open day.... serve makan Amar. tu paling best..

3)aktiviti luar JMK paling best.
-ermmm, alamak, banyak la, sumer best lah.. makan-makan sama-sama. gelak-gelak sama2, kutuk-kutuk sama-sama.. wuahahaha. :P

4)program paling best.
-actually semua program yang kita buat adalah best. tapi yang paling bermakna ialah program untuk mantapkan ukhwah kita. tak ingat nama tu, tapi yang kita ada masuk paper, program dalam hutan tebal tu.. huhuhuhu :P..

5) makanan paling sedap pernah makan dalam JMK.
-hahaha, sumer sedap laaa, sebabnya masak together2... makan together2. lauknya sardin je.. huhuhu :P

6)siapa master chef JMK
-opkoslah kiter.. hahaha, tipu je. mestilah kak mary... "ibu JMK" kite.. eh, makwan pun boleh juga kan.. huhuhu :P

7)siapa datin dan datuk dalam JMK
-hahaha, soalan ni pun ade juga eh.. datin aisyah dan datuk francis... kelasss kau..

8)siapa yang sinonim dengan AJK makanan.
-kak mary laaa.. eh, kite juga..

9)ucapan dan slogan anda untuk JMK KHAR paling gempak
-kita adalah pencetus... tu je kot. :P no idea la biler dah tua-tua ni..

kredit to :JMK KHAR 10/11.. adik rindu korang sangat-sangat. paling rindu kat kak illya, toek, kak jurin, abg wak, ermm, sumer laaa.. :P


abg sham-abang wak-onichan-abg abu (bubu)-k.jah (jijah)-kak illya-kak lynn-kak wahid-kak mary-abg fizan-kak ika-mirul-shishi-amani-k.hala-k.fatin-krishna-francis-sue-syahrir (toek)-kak jurin-lian-kak aisyah-abg atau-kak rina-pakdin-abg fakri-abg riey- achik





4 comments:

Amy Syaquena said...

adik x rindu kat akak ke hehe...

Nurul Wahida said...

thanks awin..hehe..sje je..sbb rindu sgt kt JMK..mis u too..

azwa amani said...

kak amy : rindu sgt2.. huhuh.. akak, plan nak gi ipoh minggu depan.. boleh jmpe.. heheh :)

azwa amani said...

kak wahid : huhu.. dia tag orang, dia buat tak? nak tag jmk kaz boleh.. whahahahaa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...