Wednesday, January 4, 2012

kami masuk paper lagi-jmk khar 10/11 the best

Alhamdullilah, walaupun beberapa hari ini UPSI sangat famous sampai orang sebut-sebut saban hari.. tentang itu dan ini, cerita buruk tentang itu dan ini... takpela, mulut tempayan susah nak tutup, tutup kejap dibuka balik... kan.....

disebalik cerita yang buruk-buruk tu ada juga khabar baiknya.. hehehe, kami masuk paper lagi... tak ingat lah untuk kali yang keberapa, tapi agak banyak laa.... ishhh, tak baik riak...

amani pun baru tahu malam ni daripada sahabat lain, hehe, sebab jarang baca paper... kisahnya tentang program amani ke Vietnam tahun lepas, Alhamdullilah, susah payah kami kesana, bukan sebab jalan-jalan je, walaupun itu sebenarnya tujuan kami,hehehe, tapi ada matlamat dari segi pendidikan di Malaysia...Alhamdullilah, kedua-dua negara dah mencapainya, insyaAllah, buat adik-adik yang di UPSI nanti, akan ada pembaharuan itu, insyaAllah...

Vietnam, pengalaman yang tak boleh dilupakan.. bersyukurnya duduk di bumi Malaysia... :).. maaf lah pada rashidi (adik kat upsi ) yang nak dengar cerita kembara ilmu vietnam, tapi amani tak buat pun.. hehehe, bukan apa, kalau nak cerita banyak sangat kisahnya....lain kali lah ye..

okey, tu je kot,.. maassalamah, Assalamualaikum...


abang riey, adik pinjam gambar ye... :) hehehehe.. :)... carilah amani kalau mata korang nampak.. huhuhu :)

7 comments:

nur Muhammad said...

wah .. femes,,.. nanti boleh masuk tv pulak kot ..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

makin femes kalian...tp, akak x jmp mana amani

Hazwan Arif said...

ok.dh nmpk..

Khairul Adam said...

slm. x bg ole ole pun yea :(

nizamsani said...

hebat.

Pondok Usang said...

best nye dapat masuk paper.. nama abg iwan pernah la masuk paper sebab menang peraduan.. hehe..

Shuq FaqaĊ£ said...

surat khabar ape ni dik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...