Monday, January 30, 2012

terharu..

bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum. Ya Allah, bertapa amani rindu nak ber'silah' di dalam blog kecintaan ini, tapi Allah tidak mengizinkan amani untuk semua ini... Allah tahu apa yang terbaik dan apa yang amani perlu daripada apa yang amani tahu,,,

bila amani buka Bicara Amani, terus amani buka komen.. SubhanaAllah, Allah Maha Besar. menitis air mata amani baca komen dari Sis LM.. thanks sis sebab ingat amani dalam doa masa depan Kaabah... Akak, tuhan tunjukkan akak pada amani dalam beberapa hari ini tentang doa akak tu..besarNya kuasa Dia kak.. ermm, amani nak contact akak macam mane ye... rasa nak sangat cakap ngan akak, nak cerita panjang.. heheee...


mudah-mudahan petunjuk Allah ini sentiasa mendekatkan amani pada Dia. Alhamdullilah... setiap yang kita rancang, belum tentu menjadi, kerana perancang yang Terbaik Ialah Dia... semoga Allah mendengar doaku yang sentiasa membuat khilaf

10 comments:

AzwanRamli said...

walapom sy x faham entri nie..tapi semoga saudari tabah selalu dalam m'jalani kehidupan..

Mohd Hamka said...

macam amani mau kawin sudah ni? he3, insyallah, moga Allah bagi kebahagiaan dunia akhirat,,,

JIJI YU said...

dah samapi seru le tu..member aku pon cam tu jgk

pena rozie said...

X paham...

azwa amani said...

pena rozie : its okey x faham, hehe..yang berkenaan je faham

nanakimie said...

amani nk tawen da ye:) bahagia utk kamo ^-^

shameel Iskandar said...

apa pun moga Allah merahmati.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alhamdulillah...akak tiada kata2 nak luah selain syukur pd Dia Yang Esa


adik blh
1.email akak lydiamiza23@yahoo.com.
2. add skype lydia miza
3. klu ada fb add lydia miza mohamad norjaini


nak sgt tau apa yg terjadi...sgt teruja nk tau

Pondok Usang said...

semoga kita ada kesempatan... Salam Maulidur Rasul.. =)

yad'z said...

moga dipermudahkan segala urusan ye.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...