Sunday, January 2, 2011

award tuk azam..



assalamualaikum semua....

hepy-hepy sokmo tauuuuu....amani pun insyaAllah, dah boleh hepy balik..mekasih kepada mereka yang menaikkan semangat tuk terus mencoretkan pendapat di BICARA AMANI..toche-toche..love u olllsss....hehhe

okey lahhhh....asal masuk je tahun baru, konpem abg azam, adik azam pakcik azam and atuk azam berbangga kan...sebabnyerrr..semua orang dok sebut nama dorang....betul tak...
betul ke tidakkk??? (stail macam datin wanabe..)...

kalau nak diikutkan, amani tak nak share ape yang ana azamkan tuk tahun 2011 ni.....sebabnyer, ana takut ana tak mampu nak capai.....so..biarlah ALLAH dan diriku saja tahu ape yang diazamkan tuuu..yang penting...kahwin termasuk dalam perancangan azamku..(abaikan...)

okey lah....bukak jer blog ni, terus terbaca kat shoutbox..umar yg cute bagi award lah kat BICARA AMANI...bagus betul lah sesiapa yang bagi BICARA AMANI award..hehehe....BICARA AMANI biler plak nak bagi award ni...???...insyaAllah..nanti-nanti tunggu free ye pakcik makcik sekalian...

okeyy...dah terima award ni kena jawab satu soklan....

kalau anda ingat, ape azam lama anda..???

jawapan - hehehehehe...alhamdullilah, apa yan telah dihajati telah tercapai...iaitu, menjadi lebih baik dari tahun sebelumnyerrr...tapi tak lah baik sngat.....kekadang tu ade je perangai-perangai degil+nakal= buas.....hehehehe....

tu jer kot...yang lain tu....biarlah rahsia..okeyyy.........

okey lah..nanti kan entry berikutnyerr...insyaALLAh..

p/s : BICARA AMANI akan tetap menulis walau ade yang tak suka...tak suka jangan buka blog ni..pi bukak blog lain...
ana menulis tuk orang yang suka je..oke...FAHAM!!!




5 comments:

azrinrahim said...

yahooooo.. exco ayie kembali menulis di blog nya... bgus2 cik awien.. kalau nak nikah tu jemputlh yer,,dapat makan free...wakak tpy xad hadiah nk bg..sebb xad oncos bha..haha

Amy Syaquena said...

sape x suka adik akak nie , akak suka sangat..anyway happy new year dear.. teringin nak jumpa adik akak nie..

azwa_amani said...

ayie : hehehhe..sure kalau awin kawin nnti jemput rexco2 dedicated ni...heheheh..mekasih yerrr.. :)

azwa_amani said...

kak amy : entahlah kak....ade plak suara-suara sumbg tuuu..hehehe..x kisah lah..janji ade akak...........adik pun teringin nak jmpe akak... sngt2 teringin (^_________^)

farhana_acimek3 said...

hummm saba je la awinn...mmg law org xshuke kita nk wat cmne..xpe still ade rmai lgyy org yg skong awin an....senyummm pat~~

Blog SaYa~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...