Tuesday, January 18, 2011

tinggal 1000 kenangan


Assalamualaikum semua…

Lamanya tak bersua dalam BICARA AMANI.korang rindu tak???...ape..tak rindu…takpelah..hehehehe…

Sepanjang amani tak menulis dalam blog ni, bermacam-macam cerita dan pengalaman yang telah terjadi…sangat seronok..walaupun hampir setiap hari tidur jam 4 pagi dan bangun seawal subuh….so..korang bayangkanlah bertapa penat dan tidak ada masa untuk menjengah..

Okeyyy..macam biasa…penulisan yang lurus ke titik atau orang kampong amani cakap…straight to the point…Kolej Harun Aminurrashid telah menganjurkan program terbesar yang dinamakan KARIB 11…singkatan kepada Karnival Insaniah Bestari…dalam jangkmasa seminggu program ini, macam-macam yang telah kami sebagai pihak penganjur laksanakan…banyak lah..nak citer sampai besok tak habis…hehehe

Diantara yang paling menarik ialah dengan kehadiran azrul RAJALAWAK…memang gamat lah malam tu….ana sebagai Ketua Sekratariat Jamuan dan makanan, berpeluang untu berurusan secara terus dengan dia…best lah die…sebb sempoi jer…kelakar la…

Dan yang paling seronok, ana dapat jumpa Amar…ohy yeahhhh..best sangat…alahhh..yang nyanyi lagu amani dalam blog BICARA AMANI ni..best sgt…dapat borak-borak and makan semeja dengan dia dan PA die..best lahh…sampai dia boleh ingat nama dak kechik ni…

Pastu dpat jugak lah tanya-tanya ape yg patutkan…sampaikan terminta dia nyanyikan lagu Amani..hehehe..ang die nyanyi atas pentas, tapi bukan guna minus one…means, dia cari disk and mainkan sambil tu dia nyanyi..best sgt…huhuhuhuhu

Hari ni..lain pulak ceritanya…KOlej Harun Aminurrashid terpilih untuk menjadi tempat perjumpaan pelajar dengan Mb Perak….korang kenal tak??..x kenal pi search pakcik google…Mb nak dtg, siap ade pengecualian kuliah lagi…..2 jam lbih kami terpaksa menunggu beliau sampai…aduyaiii…..pastu…ana yang kena berlari ke bilik VIP, and bilik Meting, sebb perancangan yang dibuat akan ditukar setiap 12 minit, kejap nak makan dulu, kejap nak meeting dulu..ana yang kena menjaga laluan VIP ni, terpaksa bertungkus lumus….ape-ape pun…ana dah buat yg terbaik tadi…Alhamdullilah..semua banyak membantu…..leh lah layan beberapa pic yang sempat di snap oleh jurugambar tak bertauliah ni merangkap kawan baik ana disini…baik ke???..huhuhu..singgah lah ke blog dia…SECANGKIR BICARA>>>blog ni sangat best...gi lah tengok nama ownernyer husairi hanafi...kawan ana..amar and amani...hehe..mase nak amik gambar ni pun ade kisahnyerr..mentang2 i ni rendah, ade ke die pun rendahkan badan die...hehehe...katanya, sama tinggi dengan isteri

duduk dan berbual bersama Dato VC (naib Canselor UPSI) di bawah khemah ...sememngnya pemimpin yg sangat baik dan merendah diri....best sngt walau sangat penat petg tadi...

gambr bersama MB perak takde yerr...huhu..

p/s : ini jer kenangan yang ada...ini pun atas belas ihsan Husairi hanafi yg sudi mengambil gambar guna kamera die..sebb tu bnyk gambar die je..huhuhu..tenkiu ye kucai..pi lah blog dia..best jugak...


14 comments:

Radhiah Dali said...

awin nk jeles ar gmbar ngan Amar..hahaha!!

Liquid said...

hee student, mmg standard time tdo lewat2 neh ehehehe

Mata Hati said...

apesal nampak kecik jer budak tu disisi amar? hehehe

mie said...

banyak kenangan tu..
ehheeee

Amy Syaquena said...

morning dear..

akak pun busy tak sempat sangat nak BW, adik jaga diri ye windu sama kamu...

azwa_amani said...

RADHI : ang toksah jeles lah..ang trun dok malam tu...???tak nampak pun,..heheh..syok dapt jumpa die..

azwa_amani said...

liquid : masa zaman sekolah rendah....amani kalau masih berjaga kul 10 ayah marah...

azwa_amani said...

mata hati : dah memng kecik..nak uat macam mana..hehe

azwa_amani said...

mie : yupss..banyak sgt kenangan...suka laaa

azwa_amani said...

kak amy : rindu akak jugak... :))))

Ammar Syaifulislam said...

salam.. wah brgmbr ngn amar la. em gmbar ngn org len en anugerah Allah xmarah ke? jgn smpai die mrh tau..

Ammar Syaifulislam said...

pkai bju hitam 2 ke anugerah Allah?
mcm pinang dibelah 2. huhuhuhu.. amboi romantiknye.. pape pn thniah n selamat maju jaya

Prof Rashidi said...

awin mana gambaq kita brdua...hahahahaha

azwa_amani said...

maafkan wa....seandainya ada yg terasa hati gambar tu....wa akan delete...harap takde sape yg marah..

adik : kita x de gambaq berdua..gambar ramai2 ngn rexco adelah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...