Saturday, January 1, 2011

luahan hati bicara rasa

assalamualaikum semua...

maaf..amani sangat down hari ni...

insyaAllah...semoga Allah memberikan sedikit kekuatan kepada diri yang sangat lemah dan hina ni...

selamat Tahun Baru kepada pembaca BICARA AMANI..

amani harap..tahun baru ini, lebih mematangkan diri dalam menilai erti kehidupan...
sebelum menutup mata malam ni....amani harap, jika ada dosa pada tahun 2010 dapat diampun oleh kawan-kawan semua...kerana amani tahu, kata-kata amani agak pedas dan ramai yang telah terluka...maaf akan kekurangan diri ini...insyaAllah..akan diperbaiki dari sehari ke sehari...

amani juga berharap agar BICARA AMANI akan terus ada di dalam dunia blog...walau hati terluka dengn kata-kata dan tiada sokongan daripada sesiapa....

akhir kata....belajarlah menerima segala yang hadir, dan jangan harapkan sesuatu yang belm pasti.....ingatkan diri juga, apa yang kita miliki hari ini, belum tentu kita akan tetap milikinya esok hari....sedang belajar untuk tidak merasa terlalu memiliki........sedangkan ombak di pantai pun berubah...ini kan pula hati manusia....

assalamualaikum...W.B.T...

luahan hati bicara rasa
- azwa amani-

8 comments:

Solihin Zubir said...

aduh.. kenapa tiba2 jd camni ni amani?
takkan nak berhenti sebarkan benda2 dakwah melalui blog kot?
sabar.. tenangkan dulu fikiran tu...
ambil masa... up kan mental tu..
awk mesti boleh! sy akan sntiasa sokong anda.. sila fikir sejuta kali sebelum berhenti..

nanakimie said...

huhu..napa ni dear....amani sabar yer...biala apa orang nak kata or hina kta sekalipun..hope amani kuat k!chaiyok2x!:)xmo lemah-lemah gni..

Awangku Johan said...

Salam..
knp ni Awin?? awat down d thn baru 2011.. dah.. dah.. jgn down.. ceriakan dirimu dgn pelangi indah d waktu esok pagi..
Insyaallah AK akan sntiasa menziarah blog awin bagai istana ni.. Hurmm mggu dpn dah buka skolah.. x tau ar AK akan ada masa nk hadap blog atau tak.. huhu.. apa2pun AK doakan moga tahun 2011 ini awin akan sntiasa ceria, murah rezki dan smoga success selalu..
amin

Bulan said...

cheer up gurl..
happy new year!

Awangku Johan said...

salam..
AK tag kamu lagi
http://goldazone86.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

azwa_amani said...

solihin :..seb bek awak ade tauuu...ihiksss...dah xleh panggil green syndicate dah..kene panggil solihin zubir.. best lah blog awak..say akan kembali menulis..lantak pi org nak cakap ape

azwa_amani said...

nanakimie : entah lah nanakimie, tapi sekarang amani dah okeyy..sebb ada kamu semua..

azwa_amani said...

ak : terima kasih ak.... awin aka hepy balik.. :))))

bulan : yupss no more tear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...