Thursday, January 27, 2011

lappy rosak

assalamualikum semua....

amani nak beritahu..... lappy amani rosak, motherboard die rosak....aduyaiiiiii.....semua assingment, data semua dalam tu.....kajian kes pun yang dah half siap pun kena buat balik....sedih laaa.....
lappy tu tak boleh nak diperbetulkan oleh kedai biase...kena hantar Acer centre......kat k.l..

so..amani sekarang ni macam kena ber'nomad'lahhhh...huhuhuhu..kejap gi rumah kawan tu nak pinjam lappy, kejap gi umah kawan ni nak pinjm laptop...

tapi...en Anugerah Allah dah ingatkan supaya tuk jangan mengeluh dengan setiap kesusahan yang kita hadapi....banyakkan bersabar dan beruasaha setakat yang termampu......insyaAllah,..Allah bersama dengan org2 yang bersabar dan akan membantu sesiapa pun dalam apa jua keadaan...

okeyyy...daaa...salam :)

13 comments:

Solihin Zubir said...

sabar ye amani..
moga lappy amani cepat sembuh.. heheh..

azwa_amani said...

solihin : huhuhuhuhu....aáh lah solihin, semoga die cepat sembuh yerr

Prof Rashidi said...

ksiannya awin...nk pnjm lptop kite ke???hahaha...sewa smlm rm10...hahaha

fitrah said...

sabar ye...

azrinrahim said...

lama xjalan2 sini...
sowi awien, lama tak mengomen, busy dengan asaiment dan sipakan papr work.. kalo lappy rosak, beli yang baru .. hehe garau sat..

azwa_amani said...

adik: hang memng....ngn awin pun nak berkira..huhuhuhu...sedih tauu

fitrah : huhuhuhu...mekasih ye dear

azwa_amani said...

ayie : takpe ayie....awin pun kekadang x sempat nak bukak blog..bnyk keje nak siapkan...utamakn yg mana lebih aula yerrr....nak beli baru??..meh ayie bagi duit, awin gi beli..huhuhu

ZWAN SABRI said...

Semoga lappy cepat sembuh..
maybe ada hikmah why dia rosak..
huhu

azwa_amani said...

zwan sabri : betul tu...Dia nak bagi chance amani rehat sikit kottt..hehehe..makasih sabri

whitecappuccino said...

sabar la ya..kdg bukan kita nak pun jadi mcm ni namun itu mungkin nak menguji kita.

MataHati @ MH said...

jgn lupa baiki laptop cepat2 ..
byk nak guna utk buat tugasan nanti

azwa_amani said...

sis wc : okey sis...alhamdullilah..lappy dah sihat...

azwa_amani said...

MH : amani dah baiki dah,...alhamdullilah dah okey..mekasih MH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...