Thursday, January 20, 2011

ISHHH (^_^)



assalamuaalikum semua....maaf lah...blog ni dah macma ape tah...update pun macam ape tah...sori lah...semakin busy lahhh..wuaaahhh..sedihnyer x dapat nak bloging sangat...x dapat letak citer2 yg best..masa rasa macam cepat sangat berlalu..kejap dah siang..x sempat tidur...kejap dah malam, x habis lagi keje...errmmmmm...

tadi pergi ke kolej za'aba...giliran dorang punye open day...so..gi lah hantar pasukan futsal dan nyanyian.....sambil menyelam minum air...glup glup... kami pun pergilah jalan-jalan dan main game...

tibe-tibe...eh eh..macam kenal jerr..encik anugerah Allah lah..huhuhu...memng lah die ade...program die,.hehehe...men lah game yg dorag sediakan..best lahhh..rasa macam budak-budak plak....last-last encik merangkap tunangku itu telah memberikan ana lolipop love...suka-suka....hehehehhe...okey lahh..nak makan...dari siang tadi tak makan...


14 comments:

nanakimie said...

hehe..nak jugak:)

azwa_amani said...

NANAKIMIE :...x boleh..tu kiter punyer..hikhik

Prof Rashidi said...

amboi...yeyeye!!...dpt jgk tgok(.....),...hahaha...esok jom kita p lagi...pasukan bola tmpr plak...hahaha

azwa_amani said...

huhuhu..adik..amboiii...besok malam lah dorg match...boleh jer...nnti kiter ajak abg atau bawak kete felo..gi ramai-ramai2 okeyy..tapi asenyer ade kelas laaaaa

yang benar said...

ptut laa...ehehe..sok p tgok org laki msk lak..huhu

azwa_amani said...

amin : huhuhuhu...insyaAllah..ade kelas rasanya time tuu..

yang benar said...

oke..

Mata Hati said...

comel lorr gula-gula bentuk hati tu..
kalau tahu kat mana ada jual, kasitau sya ekk.
nak bagi present kat my wife

azwa_amani said...

amin : huhuhu..

azwa_amani said...

mata hati : amboiii...sejak biler ade wife..tak ajak pun kiter pun..

eddy syrol said...

inggah jap ye tuan tanah :-)

view me lau sudi http://eddysyrol.blogspot.com

azwa_amani said...

ye....mekasih eddy...nanti amani singgah

sissyira said...

salam

belajar mmg bizi,,,,yang penting kena pandai bahagi masa :)

ziarah rakan yang saya follow :)

azwa_amani said...

sissyira : betul2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...