Wednesday, January 5, 2011

giveaway edy : awak busuk..

assalamualaikum semua..

ana yang tengah tak tahu apa-apa dengan keadaan yang agak blur skit sebab masih dalam mood assingmnet yang berat,,,,..tibe-iber terkezutttss sebab abang ana iaitu si busuk...hehehe..opsss..silap plak...si Ak telah mengetag ana dan dengan rasa marah...ana ingin jawab...

"saya tak busuk laaaaaaaaaaaa"....eiyyyyyyyy....geram ni...hehehe..

anyway, thanks a lot bro because sudy tag BICARA AMANI yerrr..ekceli, memang nak join pun GA ni...sebab tajuk tu menarik....hehehee...tapi tadi tengok dah kena tag, so..memang dah dijodohkan untuk join giveaway ni....

awak busuk????...betul ke awak busuk???..takdelah, awak semua wangi...kiter tahu, sebab awak mandi pakai sabun, awak bubuh bedak banyak-banyak kat muka kan....sebab tu lah kiter suka kawan ngan awak...betulll.....tak caya sudah...hehehe


nak join GA konpem lah kena ikut syarat-syarat kan...so..ini syarat nyerr...

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)-
okeyyyyy..sudah

2. Jadi follower blog ini...
okeyyy,,ini pun sudah..

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...

lelaki - ayie
perempuan - nanakimie

done!!

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

ini pun done..

okeyyy,,siap...tak kisah lah menang ke tak..sebab suka-suka je join contest ni...syukur Alhamdullilah kalau ade rezeki menang...okeyyy..nak siapkan lesson plan balik...

11 comments:

azrinrahim said...

incya-Allah ayie lunaskan kalau assigment dh siap..tgah berserabut otak..dh dua ari xad mood nak menaip sebb assigment discrete math nie agk mencabar minda..hoho

azwa_amani said...

samalah ....awin pun..sebab tu entry pun pendek2 je... x sempt nak cari bahan nak letak daam blog...hehehe..ade kajian kes 2 kena buat, pastu lesson plan dalam BI, micro teaching, kena buat bengkel plak tu..seb bek lah pengalaman dalam JMK banyak bantu nak buat macma mana...hehehe.. :)..paling best kena uat kajian, pastu publsh jurnal..menangis nak buat..

nanakimie said...

tq amani:)kta pun xbucuk jugak..eheh

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Amy Syaquena said...

Good Luck adik ku sayang..

azwa_amani said...

nanakimie : okey..nanakimie kan suka join GA so, amani tag lahh..hehehe...good luck yer dear..

azwa_amani said...

E.dy : hehehe...xpe,, klu busuk awak bagi minyak wangi tu..hehehe

azwa_amani said...

kak amy : mekasih kakak ku sayg

Awangku Johan said...

Ohhh mengata AK busuk ek.. Hahaha

Amy Syaquena said...

morning dear..

sihat ke?

sissyira said...

salam

jom joint ni

http://www.sissyira.com/2011/01/salam-perkenalan-buat-blogger-baru.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...