Wednesday, January 12, 2011

TADAAAA..\(^-^)/

Assalamualaikum semua...http://www.emocutez.com

aduiii..lama nya tak update blog.....
ana tersangat lah busy...tersangat-sangat...tak bukak pun laptop..
kalau bukak pun sebab nak uat keje..

tersangat lah tension, serabut, semua ada,...
namun, itu semua bukan penghalang untuk kita bahagia kan...
so...walau ape pun..kita hadapi dengan tenang, walau otak tengah stress...

okey lah..amani just nak citer pasal 1 peristiwa penting...
tersangat penting, perkara ini terjadi pada ari isnin, 10 januaru 2011
amani akan ingat perkara ni sampai bila-bila..hehehe

anak tau tak ape tu???
AMANI DI GIGIT OLEH SEORANG KANAK-KANAK DI KEDAI...!!!

uollss nak tau tak, bertapa terkejut nyer time tu sampai ana menangis dalam bas mase nak balik kolej kediaman..

peristiwa tu jadi dalam kul 7 suku, lepas abes kelas, terus gi kedai runcit untuk beli barang..
lepas bayar ana nak keluar kedai, dan pada masa tu, masuk seorang budak dalam lingkungn 3 /4 tahun...tiba-tiba dia cakar muka amani 2 kali, ana pun tak tahu nak uat ape time tu, sedaya upaya nak elakkan diri dari budak tu, pastu die gigit tangan...aduhhhhhhhhhhhhhh...

time tu ALlah jer tahu macam mana, budak tu rasanya kurang betul kot, tapi dari segi penampilan dia nampk normal....sudahlah hari tu macam-macam perkara jadi, semua perkara yang meletihkan dan memenatkan, so masa kena tu, hanya mampu nangis jer di samping sahabat baik, Azizah....

okey lah, ana menaip entri ni dalam kelas ni..hehehehe..lecterur tak sampai lagi..okey lahhh..
bye..salam...

p/s : ana dapat tafsir al-quran dan diberikan oleh insan istimewa..suka sangat...syukur Alhamdullilah..

9 comments:

cik miera said...

kene cakar..?hadoi..sabar2..

azwa_amani said...

cik miera : a'ah kena cakar..cian kan..hehehe.. :)

Amy Syaquena said...

Alahai sianya dia ,..

nanakimie said...

lama nya xjengok amani:)bz sokmo deh..hehe...takotnya kalo tetiba kena gtu..

Solihin Zubir said...

ahahha.. kenapa budak tu gigit amani?
dia ingat tgn amani gula2 ke? haha..

Liquid said...

gigit lah budak tu balik...

nyum2 ehehehe

Amanie Ashraff said...

erkk budak kecik2 kdg2 mmg unpredictable :|

whitecappuccino said...

peliknyer, budak tu masuk jer gigit amani..kesiannyaa..

roxybelleiyramethyst said...

erk...ttbe jerk??cian amani ye...sabo...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...