Sunday, January 23, 2011

kami @ ice skating



assalamualikum semua...

amani nak citer ni....dunia remaja adalah dunia yang sangat menyeronokkan bagi setiap insan...lagi-lagi kalau dianugerahkan dengan sahabat-sahabat yang baik....sangat seronok,bagi ana, kawan-kawan tu lagi best dari pakwe/makwe...betul tak???..sebabnyer, kiter tak citer sumer benda dekat pakwe/makwe..tapi citer sumer kat sahabat...itu ana lah..org lain tak tahu lahhh...tapi kalau dah tunang tu, lain citer...okeyyy...

ana dan sahab-sahabat pergi sunway semalam..kami berenam ni, nek komuter, pastu bas, barulah sampai ke sunway...huhuhuhu....sangat teruja nak main ice skating...akhirnya, terlaksana juga diantara azam kami tahun ni..hehehe..lawak lahh...

first time datang sunway and men ice skating...berapa kali gedebuk pun tak tahu lah..lawak betul...tapi akhirnya, boleh jugak men laju sikit..heheheheh..

lepas men ice skating, perut pulak lapar, lepas solat, cari makanan and celebrate besday ira and tirah...wooow..best sangat.....memorable lahhh...

lepas tu jalan-jalan and balik ke UPSI semula.....
walau letih, tapi seronok...next time, kami plan nak ke genting or sunway lagoon plak...best kan....huhuhu.okeyy, bercuti sudah, assingment plak...huhuhuhu

kami ber5...cik zizah jadi camerawomen..hehe..sebelum masuk snap pic dulu

huhuhu....cuba teka yang mana satu amani??..orange laaa...

besday girl...ira@along dan tirah@angahmereka tak pandai potong kek..pandai makan jeee...amani lah yg kena potonghuhu..tempat ni kami terjumpa dan view di sini sangat cantik.....
yang pink tu ira, zizah @mektok, amani comell..hehehe..jue and tirah...eh..mane sorang lagi??huhuhu...yang posing lebih tu nana...die tu memang macam tu...model kan..hehe.

p/s : cik amani ni kurang imun dalam badan agaknye...lepas balik dari ice skating, asyik bersin jerr...oohh noo..got flu..wuaahhh...sudah demam...huhuhu. takleh dok oversea ni..hehehe

11 comments:

nanakimie said...

wah..bestnya..xpenah ag g cnie:)

Amy Syaquena said...

wah bestnya outing dengan kawan-kawan...

azwa_amani said...

nanakimie: huhuhuhu..nanti kiter gi yerr

azwa_amani said...

kak amy : huhuhuhuhuhu...best kak...nanti kiter jumpa yerr

fitrah said...

wah..best...jgn lupa mkn ubat..hehe..

azwa_amani said...

fitrah : bek bos...huhuhu

Prof Rashidi said...

awin pegi x ajak kami...hahaha

azwa_amani said...

adik : huhuhuhu..adik xleh gi..sejuk..nanti demam..huhuhu

gincu said...

wo..bestnye kek...

azwa_amani said...

gincu : huhuhuh...memng best pun...tapi bukan amani nyer kek..

azwa_amani said...

gincu : huhuhuh...memng best pun...tapi bukan amani nyer kek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...