Sunday, September 11, 2011

haiii lah hati..


assalamualaikum semua pembaca Bicara Amani... Alhamdullilah, semalam jam 4.30 PM amani dah selamat sampai ke bumi Murabbi, UPSI.. masuk jer Kolej Harun Aminurrashid tengok, wow, ramainya student.. rasa tak sabar nak gi kelas besok.. wuhuhu....

errrmmm, kat rumah amani buat open house hari ini (11/09/11).. menu utama satey, tadi call ayah tanya, ramai tak orang datang. ayah cakap, khemah penuh, kat tangga pun orang duduk makan.. hehehe, mesti meriah kan jumpa kawan-kawan, jumpa sedara mara... wuaaaa, sedihnyerrr...

amani tanya lagi, " satey banyak lagi tak ayah "?? ayah pun jawab " satey banyak lagi, tapi lidi lagi banyak "..huhuhu, sempat lagi melawak. hobi kenakan orang jerr.... hari tu lagi nak makan satey, tak lepas-lepas... sedih betull...


okey, ni jer entry untuk hari ini, sekadar luahan dan perkongsian rasa rindu pada rumah... apa niii, baru sehari balik dah homesick... okeylahh, nak makan, jemput makan yerr.as-salam..

9 comments:

Solihin Zubir said...

bg alamat umah amani! nk pi mkn satey ni.. haha..

azwa amani said...

SZ : huhuhu....

blog_cantik.sihat. said...

apa rahsia semangat nk g kelas? saya xde semangat langsung..hehe

CintaZulaikha said...

kiranya tak dpt join umah terbuka kat umah la nih..alolololo..ciannya..

delarocha said...

berkorban apa sahaja untuk menimba ilmu... termasuk sate.. huhu

aniki said...

gud luck study cikgu...lupakan sate,ingat kat buku je..hehe

alif haris said...

hihih alif ni baru balik pn dah homesick jugak ..huhu

Edy Zaidi said...

selamat kembali ke sekolah..hehe...:p

dhiera said...

amani belajar upsi ke?
minggu ni boleh balik. jumaat cuti kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...