Saturday, October 30, 2010

ana dan mereka.....

salam semua.....alhamdulillah...selamat sampai ke KHAR tercinta jam 9.00 malam....
dari kul 8.00 pagi..punyerlah lama kami ke melaka....huhuhu

ok..perjalanan kami berjalan den
gan lancarnyer ke rumah arwah di selandar, JASIN, melaka....kami men redah jer....sebab xtahu jalan...selamat sampai jugak.....biler sampai..kami semua disambut mesra oleh kelurga arwah...borak2 kejap dengan mak arwah.....sempat tengok transkrip graduasi arwah..............

time tu...x terkata tgok.,...ase na
k nangis....x sempat arwah nak pegang transkrip tu,...ajal maut ditangan tuhan...siapa tahukan.....errmmm...lepas borak2...ape lagi..makan lahhh..

makan sedap sangat...asam pedas melaka meyhh.....xtahu nak cakap macam mane...memng sedap sangat
....huhuhu...ana lah yg paling banyak makan banding dengan yang lain...dorang sumer x makan pedas,,,...ana pulak anak jati nogori kan...mestilah makan pedas..ye x...:)

errmmmm..lepas g umah arwah...g jalan2 kat sekitar melaka....tapi x beli ape2 pun..dok bergambar jerrr...huhuhuhuh...g water cruise...ana yang bejiran dgn melaka pun x penah nek water c
ruise tu....jarang berjalan...nantilah....1 hari nanti g ngan insan tersayang...huhuhuhu..lagi best...okeyyyp...nak bace paper arini....dah malam baru nak bace paper...hihihihi..daaaaaaaaaaa..salam

ni jer gambar penulis di water cruise tu...tgok jerrr..hihihi...(*_*)

2 comments:

roxybelleiyramethyst said...

hikhikhik...cmeynye blog die...huhuhuhuhu...da follow bakal cegu gak nyh...huhuhu

azwa_amani said...

hihihihi..tq dear....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...