Tuesday, October 12, 2010

kalau RINDU kite DOA...


...assalamualaikum dan selamat malam sumer....berdirinya saya disini...opssss..silap...duduknyer saye sambil menaip disini adalah untuk menyatakan bahawa SAYA RINDU EMAK SAYA.....


aii...nama saye lady...nak tanyer skit...

Korang ..korang...nak tanyer skit...kalu korang rindu kat emak kan...korang buat ape ek???..,mesti korang amek tepon..pastu cek kredit...n cakap..

"...banyak agi nie...kol mak lahhh.."...betul x????....
kalu x pun..mesti cakap macam nie...

"...alamak..ade brape sen jer nie...xleh kol..miskol jela...nanti mak mesti kol balik..."..
..hah..betul x yang nie??...salah jugak kerrr....hah..yang ni mesti betul kan...

".....alahai...ngam..ngam leh send 1 jer mesej kat emak....."...pastu korang pun taip mesej amcam nie lah lebih kurang ayat nyerr

SALAM MAK..BUAT APE TU???..MAK....KITER TERINGAT KAT MAK LAHH...ASE NAK BALIK UMAH JER HUJUNG MINGGU NIE....NAK MAKAN MAK MASAK SAMBAL BELACAN....

hah..betul x.....mesti punyer lah kan...korang xyah tipu lah...ana tgok roomate ana....osmate ana sumer mcm tu biler dorg bgitahu dorg rindu mak dorg...

tapi kalau ana rindu mak......
.dah mule dah..dah mule dah...ni xske nie..............kalu cakap pasal mak jerr..mule lah air mate nie nak kuar....haisshhh...ni sumer lah nie..

cool..cool...jangan nangis....no tears pleaseeeee.....

..ko nak kuar sangatkan air mata...hah..kuarlah puas2...lepas nie jangan sebok2 lagi kalu org tgh dok citer pasal mak nak kuar...kalu kuar jugak....babap nanti....padan muke...

sambung balik..biarkanlah air mata nie....kat mane tadi ek????..ohh...biler rindu yerr..errmmm..sambung..ana kalu rindu mesti tgok gambar arwah mak...pastu...ana lap2 skit habuk yang ade kat frame tu..sambil dalam hati doa tuk die.....AMinnnnn...


P/s :.....tu jer nak citer......penat bace nota...ternampak plak frame...tu yang sedih sampai tertulis entri nie...


4 comments:

di sebalik wajahku.. said...

salam, adik.. adik..
akak ade kat sini (T.T)
jgn sedih tau. takmo. tamo sedey2
akak nangis pulak kang.. adoiii
akak takmahu adik terlalu mlayan perasaan. =)
gambateh, omppphh!!

Awangku said...

hurmm jgn sedih la awin..
Awin n Ak sama jak, Ak pun slalu teringat dgr arwah ibu AK.. so hnya Al-Fatihah yg kita sedekahkan buat mereka.. Ingat Awin, buktikan kita boleh berjaya agar mereka d sana gembira melihat kejayaan kita d sini.. Insyaallah, Amin..
Jangan Sedih2 ya..

farhana_acimek3 said...

saya nk lady bird uhhhhhhhhh

azwa_amani said...

kak atin :....huhuhu..mekasih kak ati...cayang akak...:)

ak :...ak pun jgn sedih2 tau...dah nak konvo nie mest lagi terasa kesedihan kan...ak dah berjaya dpat ijazah...semoga lebih berjaye yerr..aminnn

nana :..no no no...tu partner jmk i yang bagi tuu..jam tu plak...anugerah Allah bagi..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...