Thursday, February 17, 2011

call dari ustaz akhil hayy

assalamualaikum semua...

haii semua...maaf lama tak hupdate..huhuhu..sibuk dengan kerja dan sibuk juga mengawal perasaan yang tengah bercelaru...tengs to sesiapa yang sudi mendengar cerita dan bicara...macheh...

errmm okeyy..bukan nak cerita tu..huhuhuuhu..tapi nak cerita ini...cik amani bekerja dengan ustaz akhil hayy....ustaz ni memng best laaa...semalam cik amani kol ustaz, tapi dia demam, so.. x dapat nak berbincang sangat lah...jadinya cik amani hanya email kan jer apa yang cik amani nak dalam slot 'Bicara Santai bersama Ahkhil Hayy"...

dan tadi dalam jam 4 kot..ana off kan handset disebabkan beberapa faktor...lepastu...ana on balik sebab housemate nak nombor rakan exco ana....baru jer on..tibe-tibe ade orang kol....naik nama WITHHELD....ohhh..org ni private number rupenyerrr...

lepastu ana pun bertanya...

ustaz : hello

cik amani : hello,,siapa ini...

ustaz : ustaz lahhh...

cik amani : ustaz mana yerr..maaf..

ustaz : ustaz akhil lah....oohh tak kenal yer...ustaz belum sihat lagi..suara lain...

cik amani : ohhh..ustaz...maaf...hehehehehe.....

ustaz : wani dah emailkan pada ustaz yerr..okey okey..nanti ustaz tengok yer..ustaz tak bukak email lagi...
(cik amani bergegas ke sinki untuk membasuh tangan sebab tengah makan time tu)

cik amani : a'ah ustaz...saya dah emailkan...kalau ade masalah ustaz kol je yerr.. (sambil basuh tangan)

ustaz : ....dalam bilik air ke tu...

cik amani : HUHUHUHUHUHU...tak lah ustaz...saya dok basuh tangan..saya tengah makan...dalam hati (bergurau pulak ustaz ni...hehehehehehe)

ustaz : ohh yeke...okey-okey...pergilah makan...nanti apa-apa ustaz kol wani balik

cik amani : OK ustaz....terima kasih...salam..

p/s : ustaz memng best......sila lah datang ke kolej Harun Aminurrashid semperna, Pesta Buku dan Informasi pada 1 hingga 6 Mac 2011....

ramai yang akan datang..diantaranya ....Rabbani...ustazah siti nur baayah dan suami, ustaz wan Akasyah....kumpulan Far East dan Ahkil hayy.....

tajuk Bicara Santai bersama Akhil hayy ialah FACEBOOK : BIJAK'SANA' ATAU BIJAK'SINI'.....
DATANGLAH BERAMAI-RAMAI UNTUK MENUNTUT ILMU...

7 comments:

misSbLurRy said...

aku rindukan arwah ustaz asri.....
bila dgar zikir-zikir and nasyid ceramah bagai....
rasa dia still lagi dekat dunia....

banyak2 ustaz yang ada..dia juga yang wat ati aku terpaut dengan dunia nasyid dan ilmu islam...:)

rizwan's sweetheart said...

ustaz akhil hayy? uhhh... tak suka dia!!! hehehe... maaf... fda prejudis!

MataHati @ MH said...

sya paling suka ustaz asri rabani.. sentiasa merendah diri dlm apa jua keadaan..

azwa_amani said...

missblury ; Yg pergi tidak mmpu kita kembalikan....

azwa_amani said...

kak fyda : best lah ...prjudis tu tak baik..

azwa_amani said...

mata hati : amani pun suke jugak...

isma' rahim said...

salam cik amani,,minta maaf,saya nak phone number ustaz akhil hayy boleh x? syukran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...