Wednesday, February 9, 2011

kepala jammed


MySpace
kepala semakin berat....
banyak benda nak fikir..
banyak benda nak kena buat..
tangan 2 jerr...
rasa tak mampu plak...
ya Allah...tuhan yang maha pemurah...
hanya Engkau sahaja aku meminta
berilah aku kelapangan dada dan juga kesenangan hati
kuatkan semangatku dalam melaksanakan amanah dan tanggungjawab ini..
berikan aku kesihatan yang baik agar fizikal ku mampu
tenangkan hatiku, dan pandulah ke arah jalan yang Engkau redhai
aminnn ya Rabb..

10 comments:

Pendapat Syah said...

sabarlah...dah bercuti tak kan tensen lagi..hehe..

p/s ; awak ke pagi tadi tu sekitar pukul 9.30 dpn cafe khar?

cik ubi said...

cayok2..

dia x membebani lebih dr kemmpuan tau..:)

azwa_amani said...

pendapat shah : sebab baru balik cuti lah tetibe rasa banyak plak benda nak settle..

p/s : errmm..x tahu lah wka nampak sape..tapi maybe saye lah kot...

yott said...

bila cuti lama ni..stat keja balik rasa mcm confuse jap..hehe

azrinrahim said...

hadapi dengan tenang..incya-Allah pasti akan selesai semua masalah tersebut.. ingt pada yan esa.. pasti ad hikmah disetiap kejadian tersebut..jgn cept melatah yer.. incya-Allah.

Solihin Zubir said...

sy ada roti.. heheh..
sabar ye.. smoga Allah mempermudahkan segala urusan anti.. insyaAllah.. =)

Pendapat Syah said...

haha..syah pun xknal awak..gmbr pun x smstinya knal kt luar..xpnh jumpa pun..huhu..bkn awk toleh kt syah ke, tu sbb syah perasan mcm knal..haha

azwa_amani said...

yott : betul3..hehehe :)

ayie : mekasih ayie...rexco yg sangat baik...selalu bagi semnagat pada awin..tq yerr

azwa_amani said...

solihin : kalau ade roti kenapa???..huhuhuhu..amin...semoga ALlah permudahkan kerja

azwa_amani said...

pendapat syah : eh yeke.....tak kenal pun awak.hhhuhu...nak kejar kelas time tu...rasanya tak sempat nak pandg sesiapa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...