Saturday, February 19, 2011

friendster dan diriku..

assalamulaikum semua....

penulisan kali ini saja suka-suka ingin berkongsi cerita dengan anda semua...ewahhhh.huhuhu
begini kisahnya....roomate cik amani bukak friendster yang telah lama tak dibukak nyerrr...

cik amani pun tetibe jer terasa nak bukak...punya lah lama masa zaman sekolah dulu lagi tak bukak..hehehehehe...sampai password pun tak hengat....last2 dapat jugak bukak...

masa bukak tuuu...huhuhuhu..gelak guling-guling tengok friendster sendiri..memang kelakar sensangat....memng childish dan penuh dengan rasa ingin tahu mse ad friendster...

korang pun macam tu ke?????,,,mesti same jugak kan..tak payah nak sorok lah...huhuhuhuhu...

cik amani tujuannyer bukak friendster tu sebab nak delete semua.....mane tahu ade yang view page tu...rupenyer ade jugak kan..hehehehe...kelakar plak...



gambar profile pun aduhhhhh....jahilnyerrr.......tarikh status tu tahun 2009 bulan 2....friend plak 88 jerrr...lucunyerrr....

page ini sudah pun dideletekan....jadinya....cik amani hanya ade blog ini sebagai laman sosial untuk beinteraksi di dalam alam maya...

okeyyy..siapa yang masih ade friendster tu..teruskan berkawan, cumanya...gunakan sebaik nya dan jangan menyalahgunakan...okeyy...assalamualaikum

4 comments:

misz sheyla said...

haah..pasword pun dah x ingat da fs...

Awangku Johan said...

hurmm... dah lama AK x bukak FS tu.. huhu.. x tau apa khabarnya

azwa_amani said...

shela : huhuhuhuhu.samalah..

azwa_amani said...

ak : try lah bukak..tgok ape ade..huhuhu...konpem ade banyak sawang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...