Wednesday, October 26, 2011

aku bersedih


ya Allah..
dalam hatiku..Engkau Maha Mengetahui walau aku tidak bersuara
Engkau memahami walau aku tidak meluahkan...
aku bermohon padaMU..
kurniakan aku kekuatan dan ketabahan hati
kerana aku hamba tidak berdaya tanpa pertolongan dan kasih sayangMU

ya Tuhan..
aku redha jika tiada tempatku diami di hati manusia
tiada tempat berkasih di dunia
tempatku hina di mata mereka
kerana aku punya Engkau..
cukuplah Allah bagiku..


17 comments:

whitecappuccino said...

Sabar ye amani..

whitecappuccino said...
This comment has been removed by the author.
cucu umie said...

kuatkan iman kamu amani and bersabarlh..

ShahzCudin said...

sabar ye amani..smoga peroleh kekuatan

Muslimin Ibnu Hassan said...

jgn sedih deh. kami kawn2 amani ade ngn amani

Umie Artoqiemie said...

sabar ye.. Allah ada bersama kita :) senyum lah sayang..

delarocha said...

la tahzan ... ada yg lebih baik sedang menanti

JIJI YU said...

haaaa..ko bersedih..ko tanya balik sapa yang mencampakkan rasa sedih tu..Dia sdang berbicara dgn ko tu weh

azwa amani said...

jiji : betul tu jiji.... Dia sedang berbicara denganku...

Awangku Johan said...

ni knp bersedih ni ??
ceciter kat AK...

nanakimie said...

awat neh..xmo cedeh2..

aniki said...

hahaha..amani bersedih lagi..its ok sebab normal kita sedih bila kita bersedih..chill amani..amani cakap kita orang islam ada secret weapon..guna secret weapon ni untuk tenangkan hati..cheers!!!ahaks

Solihin Zubir said...

selamat 'bermanja' dengan Allah.. Kerana Dia lah tempat yg paling afshal utk mengadu dan bermanja.. =)

Faaein Talip Roy said...

kuatlah Amani.. DIA tak pernah jauh dari kita..

azwa amani said...

AK : huhuhu..insyaAllah, ada masa kiter cter k.. :)

azwa amani said...

sz : huhu, bermanja dengan Allah lagi syok kan...huhu

azwa amani said...

aniki : dh chill dh..rugi sedih lme2 ni, hargai hidup yg sementra..betul tu, secret weapon ada bila2 msa dn dimna2..toche bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...