Sunday, October 9, 2011

hari yang ceria


assalamualaikum semua pembaca Bicara Amani...dua hari tak berblogging, rasa rindu sangat kat blog ni..rindu nak taip ilmu untuk disampaikan kepada sahabat semua...semoga ukhuwah kasih sayang yang terbina kerana Allah ini akan membuahkan rasa cinta kepada yang Esa..semoga hati-hati kita yang ada rasa dendam dengki dan masalah hati akan lenyap bila terjalinnya kasih sayang kerana Allah..aminn. bertemu rasa indah, berpisah tidak gelisah..

hari yang amani harus lalui dengan ceria, walau dugaan banyak datang menimpa, tapi itu bukan alasan untuk kita menikmati kehidupan dalam keadaan berduka dan stress dengan orang-orang yang masih menyayangi kita.. kalau ada seseorang yang tak sukakan kita, kita harus ingat bahawa kasih sayang Allah itu lebih luas dari pantai yang kita lihat, lebih luas dari langit yang tidak bertiang.. jadi, tak perlu sedih, dan gusar...kan kan kan....?? :)

esok paper last untuk last semester di UPSI. buku rekod pengajaran dah ada, buku penilaian dah ada, tajuk tesis pun dah ada, kena buat jurnal lagi..seramnya, semoga Allah permudahkan urusanku dan juga sahabat-sahabat semua. aminnn...


next entry akan amani update besok yer,yang ilmiah sikit, ni entry untuk hilang mengantuk jerr amani nak fokus study untuk paper killer ni dulu..owhhh, paper last, makin malas pula. tak boleh jadi ni.. chaiyouk budak kecik, jangan malas-malas....tiada lagi spectacles dalam hidupku...hehee..


12 comments:

delarocha said...

good luck ya.

semoga dipermudahkan untuk amani jawab soalan exam nnt

BudaK KeciK (BK) said...

tak payah study la mektok.. waaaaaaaa

azwa amani said...

delarocha : tq abg iwan.. semoga Allah permudahkan..aminn

azwa amani said...

bk : mektok ni kannn... topap meksis 10 mektok..

Muslimin Ibnu Hassan said...

em gudluck exam esk deh.. Wat yg terbaik..

Faaein Talip Roy said...

good luck amani.. utamakan yang utama dulu.. [^^,]

nur Muhammad said...

paper last untuk last semester,,..
wahhh pasni merdekaaaaa !!

aniki said...

bittaufiq wan najah fil imtihan...pergh..gua cakap arab laa..haha

ummi_khalish said...

smoga kejayaan menjadi milikmu dan hidup diberkati dan diredhai Allah s.w.t..takecare..:-)

MataHati @ MH said...

good luck amani..
today hari terakhir bergelar sorang pelajar.. nanti dah boleh panggil cikgu amani

iman_danish said...

Semoga menjawab soalan yang diberi dengan tenang dan beroleh kejayaan dalam keputusan~ Insya Allah.

Selamat ya~

Hanya yang terbaik :)

Amy Syaquena said...

Good luck dear, buat yang terbaik ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...