Sunday, October 30, 2011

....


assalamualaikum WBT semua... semoga dalam lindungan dan kasih sayang Allah.. :)


tengok pic ni...tu lah jela yang mampu amani buat, sebabnya amani bukan suka sangat ambil gambar, nak edit apa tah lagi,..bukan jiwa amani....tapi suka tengok blogger yang pandai edit gambar macam sis faaein...nice, takdelah ambil gambar sendiri jer, dan setiap gambar ada cerita yang membuatkan amani kembali kepada yang Esa...


hidup manusia ni pincang kalau tidak kerana kasih sayang Allah..mohonlah perlindungan, petunjuk dan redhaNya...buat pemilik cinta hatiku selepas Allah dan Rasul, bagaimana keadaan kamu agaknya, harapnya semua baik-baik, Allah pasti melindungiMu..

14 comments:

Muslimin Ibnu Hassan said...

nice picture

azwa amani said...

buruk pun cantik???..

azwa amani said...

anyway...thanks a lot..

JIJI YU said...

hurm..aku takleh nak kata gambor tu cantik..sbb cntik tu subjektif..tp mmg stiap gambr ada cerita..

ShahzCudin said...

bagus..usaha wat gmbr sndiri..improve lg..

delarocha said...

cantik tak cantik no 2. yang penting motifnya sampai.

Hazwan Arif said...

cari je tutorial kat mane2 blog.. =)

Prof Rashidi said...

salam...awin....rindu la...hahahaha
bila nk dtg khar blik???

MataHati @ MH said...

nice pic..
kalau amani belajar mcm mana nak buat pic mcm tu, sure nampak lebih lebih lebih berseri-seri blog ni :)

Amy Syaquena said...

cantik gambar tue dik , adik akak sihat?? lame x dengar khabar?? rindu bangat sama kamu

azwa amani said...

adik : huhuhu..awat ang lama sangat menyepi dik oii...huhuhu..rindu juga...dah ade kat khar ni, baru sampai..

azwa amani said...

MH : yeke MH...kene blajar ni..huhuhu

azwa amani said...

kak Amy : akak....adik rindu sangat kat akak...demam teruk sangat ni..suspek denggi...akak ngan abg mirul dah sihat blum??

Faaein Talip Roy said...

huhuhu.. amani.. patutlah dok teringat dekat amani aje.. rupa2nya nama ini disebut2 dalam entri ni.. ;p

ermm.. gambar biasa.. edit ikut suka aje.. =]

thank's sebab amani rajin tengok gambar2 itu..

amaninya lukisan pun hebat.. nampak simple.. tapi faham juga maksud yang nak disampaikn tu.. ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...