Saturday, October 1, 2011

mungkin pertemuan yang terakhir buatku


assalamualaikum semua pembaca Bicara Amani.. huhu. tajuk kat atas tu macam syahdu jer...
bukan ape pun, cuma malam tadi amani ada jamuan raya di Kolej Kediaman.. sebagai mantan JMK sidang lepas, kami semua keluarga JMK sidang 10/11 turun ramai-ramai.. seronok betul dapat jumpa semua keluarga kedua amani ni..

huuhuh..yang lawaknya bila francis (mantan exco perpaduan dan integrasi) terlibat dengan satu insiden yang diperhatikan dengan kusyuk oleh amani, my best partner abang atau, exco kesenian syuhada dan kak aisyah.. huhu.. lama dah tak gelak macam malam tadi... huhuhu..kesian francis.. huhu


tu jer kot nak cerita kan.. ohh yerrr, mungkin itu pertemuan terakhir kita.. lepas ni amani akan ke putrajaya untuk praktikum.. so... jumpa tahun depan lah yerrr.. sure rindu semua.. jangan lupakan kenangan kita semua

jom kita kenal dengan keluarga jmk amani ni yerrr..
dalam sibuk-sibuk pun, masih ada lagi masa untuk blog..
jom kita terjah blog mereka..boleh berkenalan juga..

abang abu.. amani panggil bubu jerr.. cute kan, partner kayak amani aritu
kakak amani yang mengajar amani buat blog masa awal-awal dulu..kak wawa
kakak garang-kak fatin
abang fizan yang suka mengusik adiknya
syahril (toek) kawan berborak berjam-jam tak pernah nak bosan..huhu
kak zurin..org selalu tertukar kami sebab kami hampir serupa tapi tak sama

okeyy, malam tadi juga sempat makan-makan dengan sahabat-sahabat upsi yang lain, termasuk laa abang khairul yang makan banyak pastu cakap amani makan banyak..

entry entah apa-apa.. sekadar untuk menjadi sebab untuk tersenyum hari ini bila teringatkan kamu semua...

5 comments:

KaSiH ILLAHI said...

best kn? semua itu adalah kenangan..dan awin sgt2 beruntung kerana masih boleh berjumpa dgn mantan2..berbanding kami yg xdpt jmpe dh..separuh dr mantan jmk kami dh hbis dh...tp Insya'Allah seandainya diizinkan,akan bertemu kembali...

alif haris said...

pasti jadi kenangan semua tu kan :)
praktikum bapa lama amani ?

azwa amani said...

alif : sibuk sangat lah tu kat upnm...huhuhu..amani parktikum 3 bulan..

nur Muhammad said...

beruntung amani sentiasa dikelilingi org2 tersayang,,.. peliharalah ukhwah agar berkekalan..

Muslimin Ibnu Hassan said...

terbaiklah jmk khar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...