Wednesday, June 22, 2011

buat sahabatku..


angah takde dalam gambar ni...tapi korag tahu saat ni perubahan besar dalm hidup uda, uda takt sangat moment ni..tapi korang dengan cikgu Ammar ada beri kekuatan pada uda..thanks...uda tak tahu korang ingat ke tak moment tu...


fuhhhh..nak menaip entry ni macam-macam perasaan ada...berbaur-baur rasanya...

malam tadi....uda hantar mesej ke semua antara kita....along, angah, acik, ateh ngn su...
uada hantar mesej macam ni...
=
=
=
=
=
=
=
=
=

salam...korang, dah lama kita tak makan mamak sama-sama kan...
jom makan roti tisu malam ni lepas discussion.rindu pulak rasaya...hehehehe
=
=
=
macam tu lah mesej yang uda hantar kat korang kan...sumer setuju, mungkin sebab semua antara kita turut merasa apa yang uda rasa...korang tahu apa yang uda rasa malam tadi????..
nanti uda bagitahu ye....tapi..Angah takde, angah ada tournement MASUM...takpelah...semoga dia berjaya game pinpong nanti...
=
=
=
=
=

lepas discussion kita keluar makan sama-sama...jalan sama-sama...semuanya melucukan kan...masa makan pun uda banyak buat malu korang kan...hehehehehehe....maaflah, uda memang macam tu kan...khayal teringatkan cikgu Ammar...hehehe..takdelah....uda kan lucu orangnya...tapi kiut kan...hehehehehe...tapi uda seronok tengok korang gelak-gelak sampai nak pecah perut....
=
=
=
=
=
=

tapi korang tahu tak apa uda rasa???...uda rasa sedih sangat...uda rasa sangat-sangat sedih. kita hanya ada masa beberapa bulan jer lagi sebelum kita berpisah.. perasan tak korang semua, dalam masa yang tinggal beberapa bulan ni lah, macam-macma kita nak buat bersama-sama...nak makan steamboat kat Titiwangsa, nak gi mandi Kalumpang, nak pergi jalan sana,,jalan sini....semua tu nak habiskan masa sama-sama....... ermm, dalam gelak tawa kita, uda rasa, dalam hati semua sedih kan...

uda rasa sedih nak duduk sama-sama dengan korang...sebab uda takut, uda kalau boleh, tak nak nampak muka kalian semua... supaya nanti uda tak rindu bila jauh, supaya uda tak nangis bila tengok gambar korang, supaya uda tak ada rasa kasih pada korang...sebab perpisahan itu sakit kan....

uda takut bila kita masing-masing dah further study lain-lain, kita pasti akan rindukan suasana ni.....tapi, uada tahu, kesedihan uda bukan punca kalian bergelak ketawa, tetapi kegembiraan yang uda tunjukkan buat kalian ketawa...jadi, mengapa uda perlu sedih kan kawan-kawan...

uda sayang semua..walau kadang-kadang, korang menyakitkan hati..korang kutuk uda sebab uda paling comel....uda paling kiut miut rasa nak cubit-cubit pipi kan..takpela...korang jangan jeles tauuu..dah uda memang macam tu...uda nak buat macam mana...hehee

lepas ni, mesti diantara kita yang akan kawin kan....along mesti kawin lepas graduate...uda pula, errrmmm, lepas cikgu Ammar dapat posting kot, time tu mungkin uda tengah belajar lagi, takpelah, kawin time belajar banyak kebaikannya...InsyaAllah...sama-sama kita doakan untuk kebahagian semua yerr....

buat Angah, tak salah kita nak..uda nasihatkan, buka sedikit hatimu kepada yang ingin cuba memiliki, dalam peringkat umur ketika ni, dah sesuai untuk memikirkan masa depan, insyaAllah, dengan cara tu, kita akan menjadi lebih matang dan bertanggungjawab untuk diri sendiri dan masa depan....mengenali seseorang untuk dijadikan teman hidup bukan untuk setahun dua....kenali diri sebaik2 nya....itu nasihat uda..... :) itu pemikiran uda, terpulang pada yang lain...

lastly...uda mengharapkan apa yang ada di dalam hati kita berenam ini tidak akan putus sampai bila-bila...biarlah ia putus dengan nama Allah, jangan kerana manusia dan masa,...okey sayang semua....yang terbaik buat kita....

kalau rindu pada uda, tengok bulan dan nyanyi lagu yang uda suka nyanyi pada bulan...

FLY ME TO THE MOON (klik link)

Fly me to the moon
Let me sing among those stars
Let me see what spring is like
On Jupiter and Mars

In other words, hold my hand
In other words, baby kiss me

Fill my heart with song
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore

In other words, please be true
In other words, I love you

12 comments:

BudaK KeciK said...

mana post awk??

azwa amani said...

bace balik.. :P

BudaK KeciK said...

andainya perpisahan akan terjadi antara kita.. usu harapkan kalian tetap akan tersenyum..kerana dari jauh usu melihat senyuman itu..

p/s: awak ambik lagu saya..ok bye

azwa amani said...

hello..saya tak tahu pun awak ske lagu tuuuuu..werrrkkpp :P lagi pun takde pun tulis.. Hak cipta NURSYA JULIA MAHMOOH ZULUDIN...lagu kita smeua laaahhh

BudaK KeciK said...

tak nak...sy sorang je...............waaaaaaaaaaaaaa

Amy Syaquena said...

adik akak sihat ke..

Solihin Zubir said...

uda? hehe..
perempuan mmg suka beri gelaran2 mcm tu kan kt besfren..
mcm family.. bgus2.. =)

azwa amani said...

bdak kecik : tak nakkkkkk.. :P

azwa amani said...

kak amy : sihat jer kak.. :) terima kasih kak

azwa amani said...

solihin : a'ah lahh..amani perasan juga benda tuu..hehehehhe...rasa macam adik beradik

cucu umie said...

kehkeh...aishhh bila mase lg nak jumpa awien nie ea?? nty sh paktikal lol.. enth blik UPSI lg ker tidak nty untuk further study,...

btw, pershbtn itu akal kekal selgi kita berusaha untuk kekalnyer.. uda?? kehkeh mcm adik no.3 jer dlm family..lala

azwa amani said...

huhuhu..uda no 5 lah ayie...entah lah ayie, awin maybe sambung UKM or UMS...hehehe, doa2 lah yerr...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...