Monday, June 20, 2011

hire me...need a job !!!


Nak Kerja........nak kerja......
mane nak cari keje lagi kat sini...

ohh..kehidupan di Universiti sangat menyesakkan nafasku....
Ya Allah...bantulah aku...


12 comments:

nanakimie said...

kerja lah jadi cekgu sementara:)

Hafizan said...

nak keje pe dik oi??..kan dh start kuliah...sian dy yer...sabar yer...

MataHati @ MH said...

kalau boleh seimbangkan dgn study, cari ler keja part time

Amy Syaquena said...

kenapa adik nak cari kerja pulak nie! terangkan dekat akak boleh..

azwa amani said...

nana...dah try cari tutor...susah lahh...;(

azwa amani said...

abg fizanku.. : tak cukup duit lah abg oiii..nak buat mcm mana???..pejabat nak lagi tak budak skim...please!!!!..boleh lahh..setakat angkat-angkat tilam, tolong pakcik azmi betulkan lampu ke..okey jerr.. yg penting halal n tak gangu stdy

azwa amani said...

MH : terima kasih MH...dari dulu amani berblog, MH selalu bgi nasihat ek....mekaceh..

azwa amani said...

kak amy ku sayang : biase lah kak, student mcm adik ni, mane ckup duit nak bayar itu, bayar ini...nak2 dah nak praktikum...tension kekadang..ade keje tak kak???..bisnes akak mcm mane??..ade keje tuk adik tak???

Amy Syaquena said...

ow macam tue erk, nanti akak tengok dulu business apa yang boleh bagi dekat adik... ye!

azwa amani said...

mekasih kak amy.... :) :) :)

Solihin Zubir said...

smoga dipermudahkan segala urusan.. aminnn...

azwa amani said...

terima kasih solihin doakan tuk amani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...