Wednesday, June 29, 2011

BICARA AMANI memBOSANkan???


adakah blog BICARA AMANI ini membosankan????..pandangan, cadangan dan kritikan diperlukan...

samada dari segi content, background, lagu, dan sebagainya... sila gunakan ayat yang proper yerr :)


.. jasamu dikenang.... memberi ruang untuk membetulkan dan menambah baik blog kesayangan ni


terima kasih :)..bye..salam



8 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum. cuma cadangan dari Nadh yang tak berapa pandai juga. tapi since Nadh dok datang sini juga Nadh nak cadangkan lagu tu, diubah pada lagu yang leh di-OFF kan.. kekadang orang tak masuk sebab mereka ta suka lagu bebanyak bila depa BW. lagi tang bab tulisan tu, pakailah tulisan yang biasa. tulisan kamu tu memang cantik, tapi kalau pakai arial ka, times new roman ka, lagi senang nak baca entry. tu ja kot rasa nya pendapat dari Nadh. maaf andai tak suka.. :)

cucu umie said...

blog awien okay jer.. tpy kalo dekat sidebar tukan bhgian bloglist and blogarchieve tu cuba awien pky svroll box.. nampak kemas leh..hehe itu jer kot..

BudaK KeciK said...

semua tak cantik..ok bye:)

azwa amani said...

terima kash yerr..nnti amani cuba ubah apa yang patut

Solihin Zubir said...

sy trima blog awk seadanya.. cewahh.. hehe..
pndgn jujur sy? sy rsa amani patut kurangkan widget2 yg x perlu..
slain dpt meringankan blog, dpt mengurangkan keserabutan..
lagu pun kalau xnk buang, psg yg ada button pause or stop..

sekian.. heheh..

p/s : sy kdg2 sgt bz dgn kerja.. sbb tu kdg2 sy x update entry bertulis.. entry bergambar je.. x pun, entry sharing.. nk hasilkan entry idea sindri, kna tggu msa btul2 free.. hehe..

azwa amani said...

okeyyy..terima kasih yer solhin...jasamu dikenang....

BudaK KeciK said...

comam!!!

azwa amani said...

jue : tengok tuan blog la..hehehe.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...