Tuesday, June 21, 2011

MEREKA YANG KU RINDU SAAT NI (t_t)



Wajah-wajah insan yang ku rindu saat ini.... wuaaaa..air mata turun macam hujan lebat ... T_T

my lovely kakteh......rindu ateh ngn abang iwan sangat2...

next ialah my cousin...kak long farhana, hidayah dan akmal...owhhh mamat dan iqbal sekali lah yerrr..... :( nak balik kampung ke rasa.... :(

opkos lah rindu mereka berdua so muchh.....ibu dan ayah,,,,nak balik..nak makan bihun soto dengan sambal kicap ibu buat ..nak pedas sangat2..... NAk BALIKKKKKKKKK

hah ni lagi sorang...time aku cuti ko pergi bercuti...kan dah tak dapat nak share cter panjang-panjang.....aku dah balik UPSI dah....ko belajar rajin-rajin yer....beat aku nyer pointer...huhuhu..(dengan ko kena takbur sikit...supaya ade semangat nak challenge result aku)...opkos my beloved best friend...syed haidel.....ko hutang coklat ngn aku lagi syed tak bagi lagi...aku tuntut nnti tauuu.......

si Dia....lelaki masa depanku...hehehee....awak busy ek minggu ni......semoga program awak berjaya....you're the good leader.... tahnniahhh banyak2 kat awak :P

ini sudah tentu...mereka yang sentiasa ku rindu dan ku sayang.....korang..balik lah cepat, kumpul ramai-ramai makan kat tepi jalan pun takpe....pakdin belanja....heheheheheheheheheheh :).

semua nyer adik rindu tauuuu..tapi paling adik rindu ...ini hah..

pendengar ku yang setia.....abg atau...good luck banyak2 kat MASUM.....hari khamis game silat kan...jaga kesihatan..bawa balik emas untuk UPSI...hehehehe....kalau ade jodoh, makan sama-sama dengan dorang sume sebelum abang atau balik praktikum yerr..suruh datin Aisyah masak....hehhee

ini sorang lagi..Datuk Francis.... mula-mula takdelah rapat sangat ngn dia...dah akhir-akhir sidang, baru kitorang rapat....takde datuk tak best lahhh...balik sarawak sudah....sedih laaaa~~..nak nyanyi lagu sama2...

hah...ni rindu terlampau kat akak sorang ni....roomateku yang terchenta.....kak illya kate nak balik sini...takde pun...... rindu nak dengar akak jerit...."awinnnn bangun mandi.... dah pukul berapa ni..????"..dia jerit boleh dengar 1 aras rumah kami..hehehe....rindu nak akak kejut sampai pegang perut adik.....huhuhuhu...pelik lah cara akak kejut....rindu nak dengar akak jerit...
" awinnn cepat laaaa...cepat laaa..tengok ni"...ade je benda yang nak di story and gosip2...hehehee....rindu sumer benda yang kita buat kat bilik tu laaaa......arghhh..sedih nyerrr...

dan akhir sekali....my ayie...my adik...my abg syah....owhhhh..semuanya yang ada dalam biro kebajikan bawah kendalianku ini...tengs to adik sebab rajin mesej kita ek...kedekut ngataih...hehehehe....:) takde korang, tak best laaaaa....


cedih kot bila rindu kat mereka2 ni.....semua lah amani rindu..kaklong, alang...kawan-kawan asrama, kawan-kawan sekolah puchong....errrmmm..semoga semua dalam keadaan baik dan dirahmati Allah hendaknya...aminnnnnn... :) miss u all..

7 comments:

cucu umie said...

yes ad ayie disitu...lkehkeh ayie tahu sidi ad mesej awien..lalal sebb kdng2 kol sidi and then gosip..hahaha rindu moment itu juga..xpeah nty balik upsi jom lepak ramai2 nak kt kedai makan..hehe

Amy Syaquena said...

kat akak x rindu ke hehe..

erika nuris said...

ala..sediy la cam nie...huhuhu,..semoga ukhuwah kita kekal sampai akhir hayat...:)

azwa amani said...

ayie : opkos laaa..rindu kot kamu semua....

azwa amani said...

kak amy : heheheh..mestilah rinduuuu

azwa amani said...

erika nuris : kamu tak sempat nak rindu dah jumpe kat umah...huhuhu

SaZ0 said...

datang sinilah...ajak zizah skali...ateh ade beli 1 ag brg umah...hehe...tp lom smpai ag...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...