Wednesday, June 15, 2011

rasa ini-lirik



ku tak percaya kau ada disini
menemaniku di saat dia pergi
sungguh bahagia kau ada disini
menghapus semua sakit yang kurasa

mungkinkah kau merasakan
semua yang ku pasrahkan
kenanglah kasih..

ku suka dirinya, mungkin aku sayang
namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
kau pernah menjadi , menjadi miliknya
namun salahkah aku, bila ku pendam rasa ini

p/s : sekali dengar lagu ni terus suka...thanks abang atau (klik link).. :)
my ex partner waktu mula-mula jadi JMK...
kami di bealjar dari Rexco sama-sama, naik jadi JMK sama-sama
tapi jodoh kita untuk jadi partner tak lama,
terpaksa bubar biro perumahan dan perkhidmatan dan amani dimasukkan dalam biro kebajikan dan kemasyarakatan, abang atau pula naik jadi ketua biro blok 2....

sedih kan kita berdua time tuu...tapi takpela, ada hikmah...tapi, sampai bila-bila, perumahan dan perkhidmatan sentiasa dihati...

kelakar lah gambar atas ni, time ni baru balik dari program timbang tara di Kuantan, Pahang....tak tidur 2 hari, kami semua didera dengan emosi dan fizikal....hehehehe...proses penyampaian ilmu itu tak semestinya dalam keadaan baik jerr....

abg atau banyak ajar amani tentang kehidupan, terutama tentang konsep psikologi, iaitu unfinish bussiness....punca kepada setiap permasalahan manusia.. :)

okey lahh..ucapan untuk abang atau if membaca entry ni..selamat berpraktikum di Bukit Semanggol....lepas ni amani pula praktikum...uhhh..di putrajaya.... semoga baik2 saja...

okeyy...dah nak maghrib....bye...salam..

2 comments:

Nurul Wahida said...

suka lagu ni..

azwa amani said...

kak wawa : huhuhu..best kan kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...