Tuesday, June 21, 2011

meja study yang menyakitkan mata..

meja azizah (klik tuk paparan lebih jelas)

meja amani (klik tuk paparan lebih jelas)

walaupun subjek semester last ni sikit...tapi sangat menyakitkan kepala....ohhh...nak mendidik anak bangsa ni bukan mudah kan.....sem depan dah praktikal....kat putrajaya pulak tuu....anak orang-orang berada...nanti salah sikit mak ayah datang nak saman cikgu...uishhh..takut...

disebabkan sem ni agak sibuk dengan study dan usaha menaikkan pointer semula agar PNGK still first class bila nak graduate..terpaksala kami bertungkus lumus...assingment pun buat awal waktu..rajin buat revision....cari maklumat itu dan ini....

so...akibatnya atas meja study amani dan roomate agak bersepah...balik kelas sakt mata tengok meja banyak buku.....argghhhh...tapi kadang2 bukan banyak buku, tapi banyak benda lain.....selalunya azizah roomate amani kena bebel bila bilik agak bersepah....

dia ada cakap, dia jarang nampak amani relaks2 atas katil...katil sentiasa tegang...hah, baru kamu tau zizah, saya tak suka katil bersepah, bace buku pun kat meja, takde makne nak landing2 atas katil ni...kalau boleh, cadar taknak ade kedut pun...huhuhuhuhu......so cikgu Ammar, jaga bilik awak elok2 yerr..... :)

okey lahh... ada diskusi ni...bye...salam...

p/s : ohhh...cikgu ammar, terima kasih atas pemberian awak tadi yerr...cantik sangat :) ....thanks juga hantarkan saya ke kelas :))))).


10 comments:

aQimie Ceplos said...

selamat menjadi cikgu di putrajaya ye cik amani ;) heh heh heh ..

azwa amani said...

qimie : tenkiu fren.. :)

BudaK KeciK said...

bilik tak cantikkk!!!

azwa amani said...

budak kecik : eleh...jels lah tu sebenarnya bilik kami kemas....werrrkkk :P...

BudaK KeciK said...

tak kemas pom.. zizah tak kemas baju2 dye... haha.. bilik kami penuh dengan buku:),,(ayat berlagak)

azwa amani said...

zizah dah kemas dah..uda pakse...huhuhuhu..biar lah nak takbur sikit, supaya kita semua rasa nak gi pinjm bku kat library..belajar banyak2...hehehe

BudaK KeciK said...

haha.. buku library semua ju da booking la.. cari pat lain ye

azwa amani said...

budak kecik : huhuhuhuh :P ade jerrr

cucu umie said...

kehikeh...incya-Allah awien dpt jer maintain pointer itu.. btw, all the best untuk paktikal nty..ayie lambt ag nak paktikal..sedih lol..aishhhhhhh apcal lah lmbt sgt nak mengajar nie..hoho

azwa amani said...

ayie : takut kot nak praktikal...seram sejuk..hehehehe.. :) masa itu akan tiba jua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...