Tuesday, June 28, 2011

sape baik hati?????


NAK BELA RABBIT LAAAAAAAAAAAAAA.......(kalau dah taip guna Caps Lock maksudnya amani betul2 serius...)

nak rabbit macam ni....dah survey harga, RM 25.00....tak nak warna putih..nak warna coklat macam ni hah....



lepas tu ada cage yang simple macam ni pun takpe.... yang murah-murah jerrr


lepastu..amani nak train dia uhuk uhuk dekat toilet tray yang dah amani sediakan...nanti letak habuk kayu supaya takdelah bau bushuk....


tadi amani dah study sikit-sikit pasal pemakanan rabbit, pastu diet dia, kesihatan dia...makanan yang sesuai, suma benda lah pasal rabbit..kat THe Rabbit House...so, amani sure amani leh jaga dengan baik...InsyaAllah...sayang rabbit


lepastu, bila dia dah matang...dah boleh jaga diri, amani nak belikan dia partner....hehehe.. warna ni pulak..


nanti dah ade baby rabbit mesti comelkan....alalalalalala. comelnyer rabbit amani....nak namakan rabbit betina tu Armani Gorgeous, yang jantan, Xarnia....ke macam betina je nama dia...huhuhuhu..


pap...pap..pap..(tampar pipi sendiri)..

cukup-cukup lah berangan tu cik amani oiii.... takde sapa nak hadiah kat hang rabbit Armani Gorgeous laahhhh...hang tok sah berangan....

wuaaaaaaaaa....sedih tak dapat bela rabbit...bela gigi rabbit ni jela..wuaaaaaaaa

MySpace

sape baik hati. muka comel sangat-sangat mesti dia belikan amani rabbit ni...

MySpace

8 comments:

delarocha said...

bagi makan kangkung je rabbit tu

cucu umie said...

kehkeh...awieb bie teringt plak dekat rabbit yg dekat ngn tmpt tunggu bas..kalo ayie nak rabbit putih lah..btw, penjgaan mmng kne rapi kalo rabbit nie

Solihin Zubir said...

yg jantan boh nama solihin ok jugak.. haha.. ;-p

azwa amani said...

solihin : huhuhuhu...bagus jugak tuk, Armani dengan Solihin...heheheh :-P

nanakimie said...

armani dengan amar la:)suh la amar adiahkan...hehe..

azwa amani said...

nana : amani dah minta dah kat dia, dia kata membzir, nanti kalau mati arnab tu rasa bersalah...ermmm.cediyy..hehehehe..

efa nur said...

amani bela gigi rabit jelaaa...hehehe :D

azwa amani said...

nak bela rabbit juga .. efa nak hadiah kan yerr hehehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...