Tuesday, December 27, 2011

entry last

Assalamualaikum semua pembaca Bicara Amani, semoga dalam lindungan kasih sayang Allah..semoga hati sentiasa bersih dengan segala masalah hati, termasuk lah amani..aminnn, jangan marah-marah, jangan gaduh-gaduh, jangan masam-masam muka..hidup di dunia hanya sekali, layari dengan kebahagian mengikut landasan syariat.. :)

tajuk atas tu, entry last.... bukan maksud amani entr last forever.. huhuhu.. entry last untuk tahun ini.. amani sibuk sikit untuk hari-hari yang seterusnya.... rasanya tak sempat dah nak layan Bicara Amani ni... tapi InsyaAllah amani kalau ada waktu-waktu terluang tu amani akan singgah ke bloglist amani.... sure baca kisah-kisah korang, sebagai penambah ilmu dan peneman.... kalau ada yang komen kat entry amani lambat balas tu sorry ye... insyaAllah amani akan balas (macam ramai sgt yg komen entry ang amani oii)..huhuhu...

apa-apa pun, untuk mengakhiri tahun 2011 ini,amani mohon maaf seandainya kehadiran amani dalam dunia blog selama ini ada buat mana-mana insan yang dikenali mahupun tidak dikenali ada rasa tak puas hati, sakit hati, tercemburu ke apa ke, maaf lah.. mungkin amani tak sengaja....selagi bergelar manusia, selagi tu lah berbuat kesilapan... amani dah maafkan insan-insan yang dah lukakan hati amani, yang buat entry'special' tuk kutuk-kutuk amani, yang dok bagi kata-kata'best' kat shoutbox pun...tq very much, kehadiran anda satu warna dalam hidup amani..kalau asyik warna pink je, bosan, kekadang tu kena lah ada warna hitam sikit, coklat sikit, kelabu sikit kan...baru syok....nama pun hidup...

macam biasa, agenda akhir tahun, masing-masing duk tanam azam baru, jangan tanam je, bubuh baja, nanti boleh tuai hasilnya, tak di dunia boleh tuai di akhirat.. apa-apa pun maaf lah deh kalau ada yang terasa sampai te'kesuk' kat hati tuuu......

kalau ada entry yang publish tu autopublish lah tu....okeyy, take a good care.. jangan benci-benci orang, benci dulu dengan sikap buruk yang ada pada diri kita terutama sikap'nak membenci orang'...okey, maas'salamah..Assalamualaikum.. :)

psstttt : apasal ada nada emosi kat entry ni......

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam amani...akan busy ye, jg diri elok2 ye.pasti akan merindui kamu.apa pun klu sempat siapkan sikit2 entri autopublish sehari satu dah la..

JIJI YU said...

oo engko bz eh..sama la aku pon..erm..tp aku tak kesah ke last ke tak..kalao aku menyepi tu..dah mati dah aku kot..

eh pehal bernada emosi jgk komen aku ni..ehehe

azwa amani said...

sis LM : pasti merindui akak yg jauh :) huhuhu

azwa amani said...

jiji : eh, mane lah aku tau, tetibe plak kau emosi kat sini.. wuhuhu..ape2 pun, selamat ber'busy'an dengan tugas ko.. :) tq lah sebab banyak tgur aku yg kureng ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...