Monday, December 26, 2011

KISAH ustaz azhar

si A : " jom pergi masjid, ada ceramah ustaz azhar idrus hari ni"

Si B : ustaz azhar yang mana erk?? aku bukan kenai sangat ustaz-ustaz ni...

Si A : ishh kau ni dok malaysia ke tak ni?? Ustaz Azhar tu famous amous kat malaysia ni pun ko tak kenai...yang lawak tu lahh, best wo ceramah dia,.. lawak gileee....

si B : betul ke best, kang aku gi buat dosa tidur time dengar ceramah je buat ape...baik tengok bola...


kenapa ye nak dengar ceramah bila penceramah tu best jee??? kalau peceramah tu tak famous amous, tak kelakar sangat, tak pandai melawak tak nak pergi...... yang penting ilmu nye ke atau penyampainya??? KONPIUS.....

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam amani..wahh mmg ramai katanya masa ceramah ustaz di JB tempoh hari.akak lum pernah gi ceramah beliau.hny tgk youtube je.

adikku amani...jika hatimu sakit dgn cela dan kejian di shoutbox dr anon buang saja dik sb tu.adikku, mungkin kita bkn org baik semalam, tp tak salah kita cuba jd baik hr ni dan esok.


adikku amani....bumi Allah luas, kita bernafas dgn udara yg sama walau hidung kita tertutup dek niqab . moga niqabi tabah mengharungi dugaan dr masyarakat. doakan akak juga tabah melalui cabaran dan cemuhan sebagai niqabi ye. nnt ada masa akak tepek gmbr baby syafiq lg..

eiyzniey said...

Btol tuuu..
Tak semestinya penceramah tu kne famous bru kita nk pegi tgk..
Pdhal semua ceramah agama y dibuat akan dpt byk manfaatnya..kann
:)

azwa amani said...

sis LM : sis, amani nagis baca komen akak,..wuaaah, for teh first time amani rasa sangat2 dipedulikan.. tq sis.. :)

IMANSHAH said...

kalau ustaz tak best semua tido..huhu betul tak?? kalau anak murid saya begitulah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amani..huhu..rasa bersalah menyebabkan airmata mu mengalir dik.meh peluk!

azwa amani said...

sis LM: wuaaaaaa (T____T) cedihnye... pelukkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...