Wednesday, April 6, 2011

entry untuk sahabat dan en.Anugerah ..

maaf pada kalian semua...
semalam memang emosi sangat tak stabill..
banyak benda jadi masalah...

kepada kawan-kawan,
uda minta maaf sebab uda tak banyak cakap dengan korang
dalam kelas pun semalam
pasif jerr dengan lecterur...
sedangkan itu kelas last...
uda dah cuba nak cakap and senyum dengan korang..
tapi uda tak boleh...
dari uda cakap pastu uda nangis,
lebih baik uda senyap jerr...
uda minta maaf sangat2 pada korang...
kepada encik Anugerah..
saya minta maaf sangat-sangat pada awak..
awak terasa hati dengan saya kan...
saya pun tengah belajar untuk mematangkan fikiran..
maafkan saya...
doakan saya untuk exam pagi ini...
ana uhibbuki jiddan...

salam kasih dan sayang buat kalian semua,..
diri ini banyak kekurangan lagi dalam menjadi sahabat yang sejati..
semoga kalian semua diberkati Allah..aminnn..
assalamualaikum...

20 comments:

ibu qaleesya said...

gudluck dik

Hanis Azla said...

semoga success dan tenang dalam exam.. all the best..

Awangku Johan said...

wuuu saya pun terasa hati huhu

azwa amani said...

ibu Qaleesha : huhuhuhu...terima kasih sis.. :)

azwa amani said...

haniz azla : terima kasih dear... :) aminnnn..harapnya dapat success

azwa amani said...

Ak : laaa...ak kenapa nak terasa..maaf lah awin dah lama tak cnct Ak..kekedg bukak Ym Ak tak online..kalu tak awin tegor jerr..semoga Ak jadi guru yg bagus di sabah sane..huhu

Ammar Syaifulislam said...

em lupakan perkara lalu. truskan usaha. buat yg terbaik beserta tawakal pd Allah

Amy Syaquena said...

Good luck dear , akak sentiasa doakan semoga adik akak ni berjaya dalam apa jua yang di ceburi

azrinrahim said...

maafkan ayie juga kalo selama menjadi rexco awien asik bt masalah dan so on.. sesungguhnya sesuatu yang berlaku itu ad hikmahnya dan mungkin ini masanya untuk awien lebih matang lagi sebb umo kamu sdah 20 tahun bha..hehehe jgn jadi tak matang ya..huahaua jadilah matang macam saya...hehe

NUR Azdatul Azween said...

all the best amani..
gud luck.... :)

azwa amani said...

en Ammar : terima kasih awak sebab doakan sya...:) awak kenalkan sya macam mana...soryy

azwa amani said...

kak Amy : terima kasis kak...amani syang akak..

azwa amani said...

ayie : huhuhuhu..takde ape lahh...ayie rexco yg bek..selalu tolong awin :)

azwa amani said...

azdatul azween : tg azween.. :)

Amy Syaquena said...

Adik akak sihat ke , jaga diri ok sayang..akak pun syg adik juga semoga satu hari kita akan di temukan amin...

Solihin Zubir said...

hensemnya encik anugerah mani...
jaga hbungan korg leklok..
smoga kekal berpanjangan.. insyaAllah.. =)

azwa amani said...

kak Amy : adik sihat jer kak...insyaAllah..adik jaga diri...terima kasih kak sebab caring dengan amani..insyaAllah..amani berdoa semoga kita ditemukan...

azwa amani said...

SZ : hensem ke???..xdelah..biase jer die tuu..dlam gambar je...luar tak..huhuhuhu..takdelah..die no 3 paling hensem dalam hidup selepas ayah dan abg amani..heheh :)..insyaAllah, kalau jodoh berpanjnagan..terima kasih doakan untuk kami..aminnn ya Allah

Awangku Johan said...

maaf la YM ak ada masalah sbb tu x leh nk buka.. kalau bukak pun x leh baca apa yg saya taip n org lain taip.. huhu

azwa amani said...

ak : ohhhh yeke ak...kesiannye...takpe..blog kan ade...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...