Thursday, April 14, 2011

hampir sampai ke penghujungnya,,



assalamualaikum ....

tu..tengok tajuk tuuuuu..Hampir Sampai ke Penghujung Nyerrrr..

ape yg dah nak sampai ke hujung tuuu..

huhuhuhu

semester lahhh... besok je tinggal..pastu dah start exam...huhuhuhuh...

kepada semua yang nak ambil exam..selamat berjaya....persiapkan diri anda dengan ilmu di hati..

ada satu lagi yang hampir ke penghujung nyerrr
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
huhuhu..durian dekat Tg.Malim dah nak sampai ke penghujungnyerr...

sedapkannn....huhuhu...

musim akan datang biler pulak yer..????/

12 comments:

fyna said...

waaaaaa...
sedapnye...






jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

whitecappuccino said...

oh!! selamat menempuh exam ya azwa..semuga berjaya..
sempat lagi durian tu mencelah ya :)

Amanie Ashraff said...

aha sama la kita. Am punya praktikal pun hari nie last. Then present report. Merdeka! but then kita tunggu tawaran degree pulak ^^ belajar semula ~

Solihin Zubir said...

durian tg malim sdap x? hehehe..

Ammar Syaifulislam said...

xpela, nti ade rezeki boleh makan lg. myb lau makan skrg boleh memudaratkan ksihatan cik amani sb 2 Allah bg kesusahan utk cik amani makan. nx year makan la ye. selamat menempuhi peperiksaan

azwa amani said...

fyna : huhuhuhu..sedapkan durian.. )

azwa amani said...

sis WC : thnks sis...doakan amani berjaya yer sem nie..

azwa amani said...

amanie : huhuhuhu....selamat menemouh praktika dan selamat meyambung pelajaran :)

azwa amani said...

SZ : huhuhuhu..sedap kot...mai lah kalau nak tahu rasa dia mcm mana..

azwa amani said...

en Ammar : huhuhuhu.insyaAllah kalau ade rezeki nak merasa... :)

Arol Mubin said...

Sedapnyaaa durian! Tapi Arol tak berapa suka sangat makan durian. :)

Entri terbaru : Ada Orang Rasa Blog Arol Patut Popular - Biar Betul ? ;D

@.L.I.N said...

suker makan duyan....best sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...