Thursday, April 14, 2011

malam seindah kenangan


assalamualaikum...

amani nak coretkan dalam BICARA AMANI cerita pasal Malam Seindah Kenangan...sebabnya...malam ni hanya ada sekali jerr...nanti....bila amani dah keje, dah berkeluarga...kalau tengok entry ni balik mesti seronok...

semalam 13 april 2011...biro kebajikan dan kemasyarakatan buat dinner..temanyer moden klasik...huhuhu..lawak jer kot....semuanya hasil perbicangan Rakan Exco (REXCO) biro amani ni.....dorang ni sumer memang happening habis...dimeriahkan lagi dengan kehadiran pengetua Kolej yang dikenali sebagai Ayahanda Cik Man, felo penyelaras...en. Busu jer kami panggil dan penyelaras Jawatankuasa Mahasiswa Kolej (JMK) abg wak dan kak Jah...

wuaaaaaaaaa (T_T)..nagis laju-laju...sedih sangat sebab amani dah nak letak jawatan....dah takde dah Exco yang comel ni lagi....huhuhuhu...di akhir-akhir sidang ni, semua JMK dah nak letak jawatan...yang masih meneruskan perjuangan...selamat berjuang, selamat menaikkan semangat Harun Aminurrashid di UPSI...yang tinggal hanya kenangan Kita ber29 orang...insyaAllah, bertemu kita dalam program Melagang Puncak, Timbang Tara dan ekspedisi Ilmu InsyaAllah di Luar negara..yuhuhuhuhuh...huhu...


kepada Rakan Exco (REXCO) yang banyak membantu di dalam semua program yang dianjurkan....korang semua memang best...ingat..teruskan berkebajikan di Kolej..jangan biarkan penghuni merasa kebajikan mereka tidak terjaga......okeyy..

tak nak citer panjang-panjang..nanti nangis..huhu...layan gambar jela ek...


pengarah program Malam seindah Kenangan-abg shah....

ucapan daripada felo penyelaras- en. busu...
dengan JMk penyelaras-abg wak....kak Jah gi mane dok tahu

cik Man...huhuhuhuhu..sporting betul pakai topi tuuu..

REXCO junior..lagu sedih..tapi dorg nyanyi gelak pulak...huhuhuhu..saje je tak nak bagi Exco-Exco nangis... hohoho

banyak jugak Ajk aktiviti dinner ni rancang aktiviti...antaranya..KIng dan Queen...persembahan daripada REXCO junior...REXCO senior...kami Exco-EXco pun kena buat persembahan adhoc juga...huhuhuhu...pertukaran hadiah...masing-masing kena bawa hadiah..dan cabut undi...nantid apat hadiah org lain..seronok sangat..

hah..ini lah King dan Queen Malam Seindah kenangan...KIng-adik...Queen pula-Lai..memng comel...kenapa lah amani tak jadi Queen kan..hikhikhik..takleh lah..King dok kolej lain...huhuhu

lepas kemas-kemas...mop lantai sume, kami duduk semula dalam bulatan dan buka hadiah same2...time ni sume gelak-gelak..macam-macam hadiah yang diberikan...paling kelakar kalau hadiah dripada lelaki dapat kat perempuan...banyak kertas pembalut and kotak je besar...huhuhuh..tanda harga pun tak buang..huhuhu
kami Exco-Exco dapat hadiah semperna malam ni..dan telah disampaikan oleh pengarah program sendiri...hoho...banyak hadiah dapat..mcm besday pulakk

tadaaaaaaa....dua tu kira banyak lah jugak kan...hehehe..kotak coklat tu dari Rosni..Rexco amani..



sekali lagi nak cakap...tadaaaaaaaaa...huhuhu...dapat kain..comel kan...amani suka warna ni...sebab warna favourite.....kami bertiga, kak Hala, kak fatin sepakat nak buat Jubah,,huhuhu...reunion JMK nanti boleh pakai sama-sama..huhu

hah..ni lah Kak atin..ratu Kebajikan Khar...sangat penyayang orangnyerr.....suka nangis pun ada jugakkk..akak..thnks yer sebab banyak beri tunjuk ajar sepanjang kita jadi partner ni....halalkan makan minum, dan ape sahaja yang akak bagi kata adik akak ni ek..
sidang depan, adik dah takde...akak ingat2 lah kenangan kite ek..masuk Bilik Jmk..masuk Bilik meeting, tengok Pigeon hole adik..ingat adik tauuu...sedih niii


ni pula kak Hala....seorang yang tegas ....tapi kadang-kadang lawak juga...huhuhu...mula-mula susah nak sesuaikan diri dengan akak...tapi lama-lama, kalau dalam meeting ade adik ngn kak atin jer, mesti kami berdua rasa lain....thnks akak...akak banyak bagi kiter tudung, hadiah, macam-macam lagi....akak banyak bagi tnjuk ajar, samada dari segi kerja dan juga ilmu agama..
sidang depan pun akak masih dalam Jmk lagi...maafkan adik ye kak....sayang akak berdua..

haisss..ni sape plak ni..dah lah tak comel..cute je...huhuhu..maaf, perasan sebentar (sila abaikan)....okey..amani nak buat pengakuan..maaf selama ni amani menyembunyikan anak amani....dan buat julung-julung kalinya, amani tunjuk pada korang..kepada en. Anugerah..maaf ye...saya terpaksa tunjukkan sebab permintaan ramai..huhuhuhuhuhuhu
(sila jangan baca...)

..habis sudah...

..The End..

perjalanan hidup tidak berhenti setakat ini sahaja...masih banyak laluan, masih banyak persimpangan yang harus dilalui...ada duri...ada onak...yang harus ku lalui..
namun, perjalanan semalam membuatkan diriku lebih matang dalam membuat keputusan untuk memilih laluan dimasa akan datang...kerana...pengalaman semalam adalah guru yang paling baik untuk diriku...

-azwa amani-

11 comments:

Far8 budak baik said...

waaa..suka kat semua pic...
meriah je..nice one =)

azwa amani said...

farid : terima kasih sebab datang ke BICARA AMANI..memng seronok...kennagan terakhir..

AdiaLuze said...

Takmo sedey ... Ada kesempatan, mesti berjumpa lagi la tuuu ;)

Waaahh .. Ada Queen & King jugak ker ? Gerek seyyhhh .. Hehehehe

azwa amani said...

huhuhu..InsyaAllah jumpa lagi kak....a'ah..dorg buat king dan Queen..lawak je...Gerek tu ape kak????
huhu,,basikal kan..

misSbLurRy said...

cantek nyer kek

Sekamar Rindu said...

salam..

dinner yg pasti tinggalkan kenangan yg indah..:)

azwa amani said...

misblury : huhuhuh..sedap jugak kek tuuu

azwa amani said...

sekamar rindu :

waalaikumusalam

memng seronok dinner tu dan akan menjadi kenangan yg terindah di UPsi

Ammar Syaifulislam said...

salam, sy pn dh nk letak jawatan. esok ade dinner utk rexco sy. em sdih gak sb dh tua dh. wlaupn ade twaran tuk smbung namun sy rase sy nk fokus pada stdy jerr.. em thniah sb jd pemimpin yg bgus sepanjg setahun ni

azwa amani said...

en Ammar : laaahhh..nape tak nak jadi plak...kan kalau jadi lebih pandai manage masa....errmm..apa2 pun, tahniah juga sebab menjadi pemimpin yang berjaya, siap dapat anugerah vote paling tggi lagi...tahniah ya habibi

azrinrahim said...

wow, nak jadi queen ker??? huahau memag best pon time malam itu..banyak kenangan yng akan diperolehi..huhu lepas nie xjumpa lah exco2 yg baik..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...