Friday, July 1, 2011

berwajah baru...terima kasih azrin rahim

ASSALAMUALAIKUM
just nak maklumkan...

blog under construction.... thanks kepada nadh dan solihin zubir sebab banyak memberikan pendapat dan penambahbaikan kepada BICARA AMANI ...tenkiu so much...jasamu dikenang...


klik ke blog abang hensem :) huhuhuhu


klik ke belog abang hensem..nadh..huhuhuhu..malunya amani..ingat abg nadh sampai bila2

terima kasih banyak-banyak kepada ayie sebab tolong amani buat apa yang patut kat blog ni...amani serius tak pandai sangat nak ubah itu ubah ini...baca tutorial pun macam tak dapat nak faham..... nampak sangat kecerdasan spatial otak lemah.. hehehe... orang sains dan org psikologi berbeza pemikiran dan pandangan...


klik ke belog budak baik sangat-sangat.. :)

next entry yang lebih ilmiah selepas amani ubahsuai belog yerr... terima kasih semua... harapnya blog amani lebih menarik, simple dan nampak matang sikit dari sebelumya.... hehehehe.. kanak-kanak rebina betul

p/s : bila tak tahu buat sesuatu tu, rasa cemburu ada juga...tapi itu kelebihan orang, dan kekurangan kita... kena terima hakikat tersebut. bagus juga bila ada kesedaran itu, supaya kita tahu, ada manusia lebih baik dan lebih banyak ilmu berbanding kita

17 comments:

nanakimie said...

wah,berubah wajah:)

azwa amani said...

tu lah...hehehehehe..ok tak nana??

efa nur said...

waahh..dah comel dan kemas blog amani nie..like3.. :)

ABU said...

abu pun tak reti sngt nak ubah2..ni

azwa amani said...

efa : tu lah efa...dulu serabut jugak kan...hehehee ayie yg tolong buatkan

azwa amani said...

abu.. : amani pun tak pndai sangat :) same lah kiter ek..banyak lagi kena belajar

alif haris said...

header baru nmpaknye :) hehe

azwa amani said...

alif : eh..takdelah alif, ni header amani dari dulu awal2 start blogging, kawan hadiahkan...ayie tolong kemas kan blog :)

cucu umie said...

awien okay jer apa yg awien tukar nie..hehe cantik2..sesuai dengan awien yg nak soft pink..kehkeh

nanakimie said...

ok dear:) tulisan pun jelas:) nana suka ada box2 kat sidebar tu..tapi tak pandai nak buat..hehe

Syuxer said...

untungla ada orang tolong awk..:)

salam kenal dan follow u #504

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

ieda said...

akak dari blog adik azrin nie .. jalan2 .. cantik header tuu sesuai ngan tuan punya blog :)

sudi2lah singgah teratak akak puleee :)

Khairy said...

wah....ramai nye tolong awk. Jeles2..hehe tapi sy sendiri pun tak reti nak edit..huhu

azwa amani said...

khairy : same juga lah dengan amani...amani mane pandai sume ni.. hehehe.. letak2 widget camtu jer

fRaMe+LenSeS said...

Nadh doakan yang terbaik buat amani. cheQ. abg Nadh la. bukan akak Nadh. :) maceh la.. nadh tak buat apa pn cheQ oih.. happy blogging ya.. wat yang terbaik. :)

azwa amani said...

abg nadh : huhuhuhuhu..aduii, malunya..sori nadh... :) nama nadh feminim lahh

Solihin Zubir said...

hehehe.. sama2.. bg pendapat skadar yg termampu je.. heheh..

harrrr... baru nmpk lebih profesional template baru ni..
kemas n x serabut dgn widget yg x perlu tu..
nmpk matured skit.. ;-p

tahniah2.. smoga smakin bersemngat utk ber'blogging'.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...