Thursday, December 2, 2010

aku suka blog ini...???..wahh terharunyaaaaa..


salam semua readers....
buat apa tuu???..sihat tak..????
wahhh macam taip meseg pulak yerr
apa yang penting, jangan dok buat dosa..dan sihat-sihat selalu..(ingatan kepada diri sendiri)
okeyy..kalau ada niat nak terbuat dosa tu, nak kutuk itu kutuk ini, cepat2 buang yerr..http://www.emocutez.com

okeyy, malam ni kan, ana telah ditinggalkan oleh sahabat, dorang semua nak balik...pakat kelik klate ...wuaaaaaaaaa...sedih...EN,anugerah Allah pun balik juga...adeyyy..http://www.emocutez.com

takpe..takpe..korang adakan temankan ana kat sini..(senyum sampai telinge, comey tak??)

bukan nak cerita ape, cuma nak cerita, ada orang tu cakap blog BICARA AMANI ni BEST..
WHAT???????????....BEST????....betul ke?????...tak tipu ea..betul ni tak tipu...

sapelah yang baik hati kata blog ni best????...meh nak habaq mai..encik sembilan la....dia siap buat award lagi...best kan??? (senyum sampai telinga lagiiii)

tapi kena jawab tag dulu laaa...okey-okey, takde masalah..meh nak jawab,

Pernah hilangkan barang rakan dan buat2 tak tahu saja?

serasa ana, takde....kalau dah pinjam, secepat yang mungkin untuk pulangkan, kalau ana pinjam pemadam, selalunyer akan hilang..hehehe, pastu cakap macam ni "..korang, kalau pemadam terhilang macam mane ek??" sambil buat muka manja2...sure tak marah..cube korang try buat kalau dah terhilangkan...okeyy

Blog sendiri dibuat berasaskan apa?

blog ni dibuat berasaskan tepung cap tepu..hihihi..takde, amboi loyar buruk noh..hehehe, blog ni wujud berasaskan niat untuk berkongsi maklumat,ilmu ALlah dan pengalaman hidup sendiri..

Berapa kerap anda blogwalking?

tak kerap mana pun..selalunyer ana akan terjah blog yang ana follow jerr, pastu kalau dalam blog tu ada link ke blog orang lain, baru ana gi tengok...camtulahh selalunyer..kerap tu tak sangat, sebab kalau free baru bukak blog.. ok..

Perkara paling memalukan dalam hidup anda?

banyak laaaaaa...yang paling malu, masa tu orentasi dekat UPSI..budak2 sem 1 lah kan, mana tau sangat tempat-tempat kat UPSI, sampaikan, pergi masuk toilet lelaki, dalam tandas tu ada bilik2 lagi kan, memng dah jejak ke bilik kecil tu, pastu bilik air sebelah tu kuar seorg individu bermisai...sambail berkata.."oi..oi..nak pergi mana tuu???"..pastu ana pun..."toilet laki ke perempuan???" insan bermisai tu pun jawab " lelaki, nak share pun boleh" adeyyyyyyyyy terus keluar...malu sangat...Alhmdullilah, tak pernah terserempak dengan cikgu misai tu lagi...

Berapa anak anda impikan selepas berkahwin?

rezeki Allah..kalau boleh nak 4 org jerr :)

Berapa lama boleh tahan nafas?

tak lama rasanya..nanti ana dah try, ana bagitau balik :P

Jika anda terkentut dalam lif yang penuh dengan orang, anda buat apa?

huhuhuhu..kalau itu yang terjadi, apa yang ana buat itu rahsia, ..hihihi

Apa haiwan yang anda rasa orang lain tak tahu wujud tapi anda tahu?

sugar glider...try lah search pakcik google..


okeyyy..masa mengetag orang....ana nak tag...sure lah kat blog yang ana suka kan...meh nak bagi..

kak amy - kalau sudi buat lah tag ni dan amek lah award yerr
solihin -blog dia memang best...

19 comments:

AdiaLuze said...

Waaahh...Best la jawapan2 yang Amani bg...suka sgt :)

azwa_amani said...

huhuhu..yeke.best..hehehe..macheh yerr :P

Amy Syaquena said...

As'salam..

thanks dear , sure akak pasti amek punya...

azhar said...

sugar glider...menatang apa tu..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh....selamat menjadi org pemes dear
MY RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ?

azwa_amani said...

kak Amy : waalaikumsalam kak...mekasih amek...selayaknyer untuk akak.. :)

azhar : macam tupai..gi search kalau nak tahu.. :)

princess : uissshhh..jauh lagi tukk..amani menulis bukan kerna nama...cewahhhh.. :)

Liquid said...

heh penah masuk toilet lelaki ek, incek liquid pon penah masuk pompuan pnye, tp nasib baik mase tu xde org ehehehe

najihah sahami said...

waa..baiknye jawapan la amani..hehe

azwa_amani said...

liquid : yeke??? mesti malukan..heheheheh

najihah sahami : heheheh..biasa jer dear.. :)

Amy Syaquena said...

As'salam..

settle dah dear :) thanks tau..muahhhhhhh3x..


http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/aku-suka-blog-ini.html

noreed said...

hehehe, pernah gak tersalah toilet, kat highway mase tu.. ;p

Solihin Zubir said...

erk.. blog sy best? ish.. biase2 jela.. huhu..
nway, thanx.. sy free nnt, insyaAllah sy buat k.. =)

Mata Hati said...

jangan sedih2.. esok balik lah kg. apa pun jangan pandang belakang :p

sembil9n said...

sugar glider amat comel...nnt sy jwb ngn entry yer persoalan tu :D

biskut said...

4 orang jer..?cukup2.leh buat regu takraw..sorang simpanan.hahaha

PhotoGraphic said...

haha..excellen la dorg y buat soklan y kene tag2 ni..hehe

azwa_amani said...

kak amy : toche...:)

noreed :..oh yeke...samelah kite..malukan...isshh, lepas n kene lebih berhati-hati...

solihin : awatnya...xpercaya ke??..best lah banding BICARA AMANI..hehe

azwa_amani said...

mata hati : amani tak balik kg pun cuti sem ni..penuh dnegan gerak kerja dan progrm..wuaaa (T_T)

9 : a'ah, cmel sgt..okjeyy, xkisah pun, kalau 9 taknak uat entry pasal tuuu :)

photograpc : opkos lahhh, tapi okey jgak, lebih mngenali peribadi ...

sembil9n said...

untuk cik amani .. :D

http://sembil9n.blogspot.com/2010/12/dantara-sembilan-akal-jawapan-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...