Wednesday, December 29, 2010

cerita hari ini...

assalamualaikum semua....

pagi ni...opssss..silap..tengahari dah...hehehe...ana nak jawab tag and terima award....
ye ye..dapat award...dapat award..(sambil lompat-lompat angkat tangan..)

eerrrmmm, jawab tag lah dulu kan.....sapelah yang tag BICARA AMANI ni kan.hehehe...
sape lagi kalau bukan sahabat baik blogger BICARA AMANI...jeng jeng jeng...NANAKIMIE
pi tengok belog si comel ini tau...

1. adakah anda rasa anda hot?
hot...opkos lah tak..kalau hot mesti dah macam Hanis Zalikha,
tak pun Irine Marcello..hehehe..tapi kalau ade yang rasa BICARA AMANI ni hottt...
macheh...toche..hehehe (dalam hati tertanya juga, ade ke ???)


2. upload wallpaper yg di guna sekarang
untuk lappy dappy yang disayangi ni, kiter guna gambar
encik Anugerah Allah bagi gambar pasir kat pantai..sebab gambar tu cantik n simple..tapi xde ape pun, just tulisan jerr.

kalau kat hanphone plak, gambar pantai jugak..
hehe...

3. cerita pasal gmbr ini.
maap lah yerr.amani tak faham soalan ni..cerita pasal gambar yang mana..
mungkin pasal wallpaper kot..
senang cakap, sebab suka pantai...
hehehe...

4. kali terakhir makan pizza
oyeahhh...suka soalan ni, lepas abes exam, kawan baik belanja...hehehe..
mekasih nana,.murah rezeki..

5. lagu terakhir yg anda dengar?
Ammar, tajuk die amani...
owhhhh...suka ammar sangat...
sebab die best...

6. apa yg anda buat selain selesaikan tag ini
errrmm...tengah menunggu turn basuh baju..

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dgn nama apa?
haishhh..biarlah rahsia..hehe

8. tag 5 orang
Ak
Mata Hati
MIsz Nana
Eqa
kak Amy

sorie ye korang semua....hehehe..terpaksa..jawab lah yerr


9. siapa orang no 1 dgn anda?
Mantan JMK ku yang sangat dirindui..
sebab dia sudah jauh dari kami semua disini..

10. katakan sesuatu kepada no 5
kak amy...Mr.TED tu comel...
mekasih yer bagi kiter...hehehe..suka sangat

11. no 3 ada hubungan dgn siapa?
alamak, yang ini tak tahu lah...
nana ade hubungan dengan sesiapa yang dia berhubung..
termasuk BICARA AMANI sebagai teman Blogger..hehe

12. bagaimana pula dgn no 2?
owhhh...Mata Hati ni, blog die best la...
orangnyer simple,berasal dari terengganu..
and die juga adalah salah seorang yang suka menjengah ke
BICARA AMANI..
terima kasih yer mata hati..


13. kata-kata cinta kepada no 4
jdhsjidhsklmd,smdlejcdeokc;s...
faham tak???..
eqa x faham ea...
hehehe..
CINTA ALLAH ADALAH SEGALANYA..
hehe..sayang eqa..

14. berikan 4 fakta tentang orang kamu tag.

AK- seorang yang pandai masak, berketurunan melayu Brunei,
suka bersukan
suka menjaga badan..
pandai ambil hati dan menasihati

MATA HATI- ermm...seorang yang baik hati..
tak tahu sangat lah..hehe..oh yer..belum berpunya..a
saper-saper rasa berminat, pi tengok belog die..hehee

MISZ NANA- belog die sangat kiut..
macam orang nyer..
orang nyer baik..

EQA- pandai menulis..
siap ade novel lagi...
pandai...

KAK AMY - errmm..isteri yang baik dan penyayang..
kecil molek macam kiter jugak..hehe
rasa macam kak Amy ni kakak kiter laa...

fuhhhh..siap..!!!


okeyy...citer pasal award pula...BICARA AMANI bertambah lagi 2 award dari sahabat-sahabat bloger...macheh lah...suka sangat tau...(i dah malu-malu shy dah ni..hehe)...termasuk ni..tadi ana hitung, tambah tolak semua, ade 21 award dah BICARA AMANI terima...Alhamdullilah...blog ni mendapat tempat di hati pembaca...wahhh...uittt amani oii...hang ingat hang dapat award anugerah skrin ke...toksah lah dok panjang lebar cakap bagi ucapan..hehehe..

okeyy..ni lah award nyerr


AWARD dari UMAR ..maseh umar...suka la..

second award dari.. MISZ NANA


errmm lastly...BICARA AMANI nak mohon maaf kalau ade tag yang amani tak buat ea..bukan tak nk buat, tapi..amani memilih sikit tag nyer...kalau tag yang jawab-jawab soalan tu, insyaAllah, akan dijawab, tapi kalau tag contest tu...terima kasih yerr..akan dipertimbangkan...

maaf yerr....okeyy...salam..

p/s : Alhamdullilah,...hidup ini sangat indah..


6 comments:

Pencari Qurratuaini said...

salam...dah glamour dah kot asyik dpt award je..hehe

Amy Syaquena said...

thanks dear tag akak cume buat masa nie akak x de masa nak buat lagi busy sangat..nanti akak buat ye tapi make sure remain me ok

Mata Hati said...

hmmm.....sya tak lah baik hati sgt. :)

nanakimie said...

thanks dear jawab:)

azwa_amani said...

pencari Qurataian : dok eh...hehehe..kawan2 jer yg baca blog ni... :)..ALhamdullilah..

kak amy : its okey sis...adik paham,..

azwa_amani said...

mata hati : eleh.... :P

nanakimie : hehehehe...welcme dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...