Tuesday, December 28, 2010

sape boleh tolong ???

assalamualaikum semua........

ermm..tak tahu nak mulakan dari yang mana...

rasanya..mulakan dengan macam ni lah....korang pernah tak rasa yang macam kiter tengah rasa sekarang...http://www.emocutez.com....rasa ni memang tak best la...sedih, kecewa..sume ade..http://www.emocutez.com..kadang-kadang tengok muka pun orang tu yang masam pun uat ana jadi stress.

macam ni...korang rapat dengan seseorang ini, tapi lately, orang tu macam simpan perasaan tak suka pada korang...senyum tak...cakap pun tak...tegur pun tak..
bila jadi macam ni,. ana pun jadi takut nak tegur, mana lah tahu, tiba-tiba orang tu herdik ke tengking ke...mau nyer pengsan kat situ jugak.......http://www.emocutez.com
ana pun tak tahu lah apa salah ana pada dia..sebelum ni okey jerr...ana rasa len macam sejak balik dari kem ni.........

ape ye yang perlu kiter buat.????...tak suka lah macam nihttp://www.emocutez.com...sedih, rasa tak semangat nak uat ape-ape pun....

22 comments:

Mata Hati said...

pergilah tanya dia apa yang x kena. kalau tak boleh bersemuka, cuba sent sms atau surat. atau guna orang tengah. tak boleh buat andaian sendiri melainkan dia terus terang menunjukkan rasa benci dpn semua org.

maybe dia ada masalah tu ataupun lampu trafik bertukar kpd merah. manalah tahukan sbb pompuan ni sebulan sekali berubah hormon

yott said...

prnh rasa mcm ni..
dulu dia ok tetiba dia menyepi
dah cuba tanya dia tp skrg kami dah x ok mcm dulu2..
mmg rasa sedih sgt2
sabar yer..

azwa_amani said...

mata hati : amani pernah gak terpikir nk uat macma tu..tapi serius amani takut responn yg tak best dari die....die lebih baik dari amani dri segala aspek...sedih laaaaa...

azwa_amani said...

yott : yeke dear...sedih kan..kiter dah anggap mcm akak dah... :(

azrinrahim said...

ayie rasakan awien, lebih baik awien try shja dektkan diri dekat dia .. amner tahu ad perkara lain yg dia simpn ker dan tak berkaitan awien ker ? trylh tye jer .. tak salah pon bertye .. kalo memang ad kaitn ngn awien, mintklh maaf dan try perbtolkan kesalahan tu .. dan sekirnya berkitn orng lain, bg jlh nasiht n bg semgt kt dia .. incya-Allah ..

azwa_amani said...

errrrmmm..tengs ayie...insyaAllah...awin akan try cakap ngn die ..:)..tengs yer

Prof Rashidi said...

ish3..ksiannya...buat x tahu je kat dia...hahahaha...

Eqa Darnestra said...

kesiannya amani kena lalu semua nie... mungkin kot ada silapnya yg amani tak sedar...atau ada sesuatu yg dia simpan kot...mungkin dia ada masalah... semua perkara berlaku bersebab...amani sabar ek.. insyaAllah semuanya akan baik2 je kalau betul kita pandai kawal keadaan..amani buat mcm biasa, lama kelamaan siapa tahu dia sedar juga apa yg dia dh buat tu... :)

azwa_amani said...

adik : hehehe...rasa nak buat macam tu..tapi xleh lah dik...sebb die rapat ngn awin sebelum ni..tup tup,,die jauhkan diri plak...ingtkan awin je, kawan yang lain pun ade rasa sama ...

azwa_amani said...

eqa : tu lah eqa..amani pun xtahu lah macma ni...amani just berserah je...biar masa yang menentukan..amani takut la, tak suka buat orang rasa marah..

azwa_amani said...

eqa : tu lah eqa..amani pun xtahu lah macma ni...amani just berserah je...biar masa yang menentukan..amani takut la, tak suka buat orang rasa marah..

Fiqah Alias said...

owh..fiqah pon penah jugak rasa cmtu sebelum2 nie..tp..fiqah beranikan diri utk tanya org tu..nk tau jugak sbb apa..mesti ada sebab..takkan tetiba jer org tu berubah gtu kan..so,fiqah sms je org tu..nk ckp face to face mmg fiqah tak brani..lastly..alhamdulillah kami dh ok..rupa2 nya org tu terasa ngn fiqah laaaa..huu~

Tajul said...

amani gunakan org tgh untuk selidik hal ni ,tapi pastikan suspek tu taktau org tu selidik bg pihak amani.

azwa_amani said...

fiqah : errrrmm...insyaAllah fiqah,amani akan cuba macam tu...mekasih yerr... tapi takut sagt..hehe..

azwa_amani said...

tajul :.hehehe..mcam spy plak dah.. heheh :)

Eqa Darnestra said...

mmg kita susah nak tahu hati setiap org ni amani...mungkin kita rasa benda yg kita buat tu ok, tp xtahu pd hati org lain..

kalau kwn2 lain pun rasa dia mmg nak menjauhkan diri..mungkin dia ada masalah...tak salah kalau amani tanya dan ambil tahu ttg dia... bukan ke dh rapat sblm nie.. takkan takut pulak. :)

azwa_amani said...

entah lah eqa... amani takut jawapan yg die bagi tu buat amnai sedih ke...insyaAllah, amani nak jumpe die malam ni...nanti amani try tanye die slow..

y-A-n-A said...

g tanya de pe2 tak kena ke.. ok? jgn gelabah pulk n kgn ckap bukn2.. kot2 kter de salah tp xsedar t tmbh marah pulk dia.. :))

azwa_amani said...

yana : ok yana, amani try slow talk..n bawa teman..hehe..sebagai penenang..

nanakimie said...

huhu...susa lau cam neh..maybe dia ad pr0b kot,kalo da ngan mber laen pun dia cam gtu...xlama nya tu..ntah2 da ok kan skang:)

Prof Rashidi said...

klu gitu konfem dia ada masalah...hahaha...awin kna jumpa dia la...hahaha

azwa_amani said...

nanakimie : itulah...kita seharusnya belajar memahami org kan....kagd2, ade sebab kenapa org berkelakuan macma tu...

adik : hyehehehe....nanti awin jumpe org tu yerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...