Wednesday, December 15, 2010

kenalilah diri ini

Jawab tag……tertarik dengan soalan tag ni…so apa lagi……..jawab dengan penuh tekun.. mekasih eqa sebab tag BICARA AMANI yerrr..toche2…kenalilah diri ini


1. Is there a person who is on your mind right now?

Opkos la ade…..orang tu tengah sibuk…so nak kacau takleh…jadi..dok senyap-senyap layan blog.hehehe

2. Do you want children?

Soalan ni takyah tanye..sudah semestinya nak…dan perasaan adalah sangat tak sabar…hehehe J

3. Do you smile often?

Lately ni kurang….tapi selalu senyum bila dengan insane-insan tersayang…

4. Do you like your hand-writing?

Sure lah suka…kerana tulisan mengambarkan diri kita,,

5. Are you toenails painted?

Panjang sikit pun dah rimas….sure not..

6. Whose bed other than yours would you rather sleep in?

Duduk pun kadang-kadang leh tidur..hehehe…

7. What colour shirt are you wearing?

Terqoius…betul ke ejaan ni…huhuhuhu

8. What are you doing at 7.00pm yesterday?

Ready for solat

9. I can't wait till?

Ingin berjumpa TUHANku…dan arwah emak yang sangat ku rindu…nak kawin jugakkk..nak grade jugak..hehehe

10. When did you cry last?

Petang tadi lepas solat asar, baring sebab sakit kepala dan badan dizzy lain macam…

11. Are you a friendly person?

Orang kata macam tuuuu..betul lah kot….kita perlu bermanis muka dengan orang J

12. Do you have any pets?

Dulu ada…sekarng tiada.. L

13. Do you sleep with the TV on?

Ermmmmmmmmmm…takde tv…lappy jer selalu on..kadang-kadang lah sebb nak pasang ayat suci Al-quran, sebb kekadang bilik tidur ni macam ade mahluk lain….seram tak reason ni????..heheh

14. What are you doing right now?

Menaip kat lappy sambil dengar lagu kat blog BICARA AMANI..hehehe

15. Have you ever crawled through a window?

Tak pernah la….:) panjat tembok pernah lahhh….

16. Can you handle the truth?

insyAllah..itu tuntutan

17. Do you still have pictures of you and your ex?

Takde….. dan tak akan ada

18. If you're having a bad day, who are you most likely to go to?

Sudah semestinya ke tikar sejadah dan Al-quran untuk menenangkan hati yang rungsing

19. What is you room like?

Bilik student yang busy..so banyak lah tampal memo-memo peringatan…tapi kemas…dan bersih…paling tak suka bilik bersepah, dan almari baju tak kemas…

20.What's right beside you?

Handphone yang tengah dicas..heheheh

21. What is the last thing you ate?

Nasi goreng tom yam depan kolej

22. Will you tag?

Mata hati

Nanakimie

Awangku Masazwan

13 comments:

Awangku Johan said...

Ooohh thanks ya tag.. Huhuhu

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

waahh jawapan nombor 21 membuatkan sy teringin nak makannye esok..hehe :)

azwa_amani said...

ak : heheheh ...nak tahu jugak pasal ak..so apa lagi..jawb lah.. :)..heheh..jawab jangan tak jawab~~~

cucutokaji : sedap awak..try lah...:)

nanakimie said...

thanks dear tag:)t kta wat k

azwa_amani said...

same2 dear... :)

Mata Hati said...

kejamnya dirimu men'tag ku lagi.. hahaha.. nanti saya jawab yer dik amani..

mcm ner leh sakit kepala tu? ada migrain ke?

azwa_amani said...

huhuhuhuhu..yeke...okey2..next time amani tak tag lagi yerr,,,heheheh sowie.. :)

eqa darnestra said...

thx erk sudi jawab tag tu...sorry terasa menyusahkan lak... :)

Mata Hati said...

keh keh keh..next time tag ler. tak kisah pun. saya suka kalau amani tag saya. tak sabar2 nak jawab.. :)

psstt..jgn tag yg soalannya panjang berjela, letih saya nak menjawabnya..hehehe

Mata Hati said...

btw..next time kita sembang2 yer.. kalau amani free :p

Amy Syaquena said...

As'salam..

morning rajinya dia jawab tag, actually jawab tag nie bagus.. akak suke he3...

azwa_amani said...

eqa : tak susah pun lah.......amani ok jerr org tag ni..dat means, ade org ingat kat BICARA AMANI ni...

mata hati : huhuhuhu..kalau amani xtahu nak tag sape dah..amani tag jela mata hati hehehehe.. :)

azwa_amani said...

kak amy : huhuhuhuhu...yeke kak..kalau camtu, nnti amani tag akak je laaaa..leh lah yerr :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...