Wednesday, December 1, 2010

blog ni cool ke???


salam semua.. punyalah rajin sampai post banyak entry... sebab nak jawba tag lagi laaa tak nak tangguh-tangguh sebab takku lupa plak nanti.. okeyy..ada orang kata blog BICARA AMANI ni cool.. apa yang cool tu??? habaq mai kat cheq skit...habaq noh okeyy..award ni dari sembilan...owhhh.. suka nama tu..sebab esey orang nogori sembilan.. sembilan ni punya blog best sangat...sebab dia pandai design art.. kalau korang nak tempah design pun boleh.. boleh terjah dekat sini...d'antara sembilan akal
okeyy,,dah dapat award, kena jawab tag dulu...meh nak jawab meh..

  1. -ape benda paling cool dalam hidup kowang??
  • Benda paling cool dalam hidup ialah milo cincau ais...huhuhuhu..
  1. -siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??
  • orang paling cool...errmmm..hah, cikgu add math mase sekolah dulu...cool sangat..suka tengok dia..., beliau mengajar cool jerr...dia marah pun muka dia tetap cool...nama dia CIKGU Zainuri..
kena tag 3 orang yang COOL, dan mereka adalah :

masa nak tag-tag ni susah ni...blogger yang cool ialah..

20 comments:

sembil9n said...

auuum~ hahaha blog ini cool kerana ....err~faktor nye banyak... hehehe~

nanakimie said...

hehe..blog amani mmg cool..tenang jew ase..sarat ngan nasihat=) kat blog kta tu xde apa2 pun;)neway,maceh taw tag kta.cayang amani!;p t kta jawab k

azwa_amani said...

sembilan : mekasih cakap blog amani ni cool...hehehehe..x hangatts pun macam ben ashaari..hehehe.cool jerr...hehehe

azwa_amani said...

nanakimie : mekasih...tu tujuan amani uat blog ni, nak share ilmu, sambil2 cerita tentang hidup, mane tau, nanti dah ade anak-anak, dorg leh baca blog mama dia...wahhhh.jauh x angan-angan :)

pasal tag tuu, nanakimie memng cool..huhuhu..cayg nanakimie jugak..

oshin said...

cool oke blog awk. heheh

Azmi said...

cool sebab setiap kali dtg sini rasa sejuk2 je,,
haha..

Solihin Zubir said...

blog awk psg aircond ke? hehehe..

Shahazrin said...

cool ++ sejuk hehehe

Liquid said...

milo cincau ais..? nak try lah eheh

James Buns said...

hai pelajar upsi.. haha..

visit.study. n compelin!

azwa_amani said...

korang ni perli ke ape..huhuhuhu..

berbanyak terima kasih, tengs, toche toche, nandre, xia-xia..syukran, muchas...waaaa banyak betul terima kasih..hehehehe...semoga dpat sesuatu dgn ape yg amani share yerr..

(^_______^)

Mata Hati said...

nanti saya amik.. :)

azwa_amani said...

mata hati : okeyy :)

Ainaz said...

cool..sejuk mata memandang..hehe

azwa_amani said...

mekasih ainaz..huhuhu :)

sembil9n said...

xhangat tapi cool... mane better... cool la kan..? hangat nnt cam orang demam :P

Amy Syaquena said...

Salam...

Blog nie cool , akak suke blog nie setiap hari wajib datang sini..

azwa_amani said...

9 : toche2..blog 9 pun best...wajib dtg..

kak amy : salam..huhuhu..tq kak, amani pun hari2 dtg blog akak..:)

hans said...

milo cincau ais?
1st time dengar
sedap kah?

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

azwa_amani said...

hans : sedap laaaaaaaa..cuba try,..betul, x tipu...tapi ikut selera org la..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...